True
Mode.TV - TV kijken via internet, de beste Mode tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

06-05-2024




Ziggo Sport voetbal
Rondo 06-05-24

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



De Boeddhistische Blik
De Boeddhistische Blik: Afl. 1

Wanneer ze horen dat de gerenommeerde Deense arts en hiv-wetenschapper Jan Erik Hansen alle schepen achter zich heeft verbrand om als boeddhistische monnik op een berg in Sri Lanka te gaan wonen, besluiten de twee Deense documentairemakers Mira Jargil en Christian Sønderby Jepsen een film over hem te maken. Jan Erik Hansen is dan, als monnik Bhante, in de boeddhistische gemeenschap een belangrijke stem geworden. Hij heeft een YouTubekanaal met veel volgers, en mensen van over de hele wereld stellen hem hun levensvragen. Het filmproject stopt onverwacht als de monnik en de filmmakers verschillende ideeën blijken te hebben over de film.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Het is de week van Vladimir Poetin. * De finale week van de formatie. * Ruud Stegers en Mark Voskuijl over gps-spoofing in de buurt van Rusland. * PSV is voor de 25e keer landskampioen.



Een goede dood
Een goede dood: Afl. 1

Marte (26) krijgt na jaren wachten te horen dat een psychiater haar euthanasie gaat verlenen. Samen met haar ouders en zus bereidt ze haar dood minutieus voor. Wil (78) heeft middel X in huis, maar zou liever euthanasie krijgen.





Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 81 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 6 mei, 21:36 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Het Mooiste Meisje van de Klas
Het Mooiste Meisje van de Klas: Afl. 3

Hoewel de verlegen Anne Marie liever niet op de voorgrond staat, valt ze met haar lieve, mooie uiterlijk wel op bij haar klasgenoten. Opgroeiend in de beschermde omgeving van Wassenaar is Anne Marie vooral op zoek naar andere culturen en avontuur. Na haar studietijd leidt ze al reizende een vrij en zorgeloos bestaan totdat ze moeder wordt en haar pasgeboren zoontje plots na enkele dagen overlijdt. Dit laat een diep trauma achter bij Anne Marie. Op zoek naar heling vestigt ze zich in Marokko. Jaap zoekt Anne Marie op in haar geliefde Marrakesh waar ze een succesvol riad runt.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Xi begint aan charmeoffensief in Europa. We spreken met voormalig China-correspondent Eva Rammeloo over Xi's politieke belangen. Econoom Mathijs Bouman licht de economische belangen van China en de EU toe. * Concept-regeerakkoord uitgelekt. We schakelen met politiek duider Arjan Noorlander om te praten over de stand van zaken in de formatie. * Zijn zonnepanelen nog een lucratieve keuze? Loont het nog om zonnepanelen te nemen en wat zijn oplossingen voor het stroomoverschot? * Drugsbeleid Europa. We bespreken de Europese plannen met Eurocommissaris voor Binnenlandse Zaken Ylva Johansson.



Aangehaakt
Aangehaakt: Afl. 1

In Maastricht, de meest Europese stad van Nederland, gaan we op zoek naar het Europese verhaal. Wie profiteert er van Europa en wie niet?



FC Banlieue
FC Banlieue: Afl. 5

Wouter Vogel verkent innovatie in de voetbalwereld. Als experiment wordt een karakteristiek Rotterdams amateurteam een heel seizoen gesteund door datawetenschappers en experts uit de professionele voetbalwereld. Zal FC Banlieue (onder 19) die eerste klasse winnen en doorschieten naar de hoofdklasse?



Hunted
Hunted: Afl. 6

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?





Mr. Frank Visser doet Uitspraak
Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Mariëlle en Michiel uit Wijchen zijn de trotse bezitters van een weelderige achtertuin vol zelfgekweekte subtropische planten en bomen. Het is dus niet verwonderlijk dat zij het liefst vakantie vieren in eigen tuin. Maar helaas zien ze hun vakantiegevoel in rook opgaan, doordat hun buren graag fikkie stoken in een roestige tuinhaard. Kortom, genoeg brandstof voor een burenconflict dat meer weg heeft van een uitslaande brand dan van een knisperend haardvuurtje.



Radar
Radar: Afl. 14

Het bedrijf Belvilla biedt accomodaties aan die helemaal niet beschikbaar zijn en annuleert op het laatste moment. Ook kijken we naar het verschil tussen de AOW-en de pensioenleeftijd en nemen we woningleegstand onder de loep.



Plakshot
Plakshot: Afl. 1

Roel Maalderink bespreekt de actualiteit met mensen op straat en kijkt dit seizoen met zijn satirische blik ook over de grens. Hij verslaat de Amerikaanse verkiezingen en onderzoekt hoe goed Europarlementariërs voorbereid zijn op een rechtse wind. Maar ook in Nederland is er genoeg te bespreken.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 91

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 29

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.





BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 90

In Enschede wonen Rodin en Sharon met hun kinderen in een huis gemaakt van stro. Hun ecologisch gebouwde huis is binnen en buiten voorzien van duurzame materialen. En om het af te maken staat hun gehele tuin vol met inheemse planten, eigengekweekte kruiden en groentes. * Chef-Kok Sharon maakt in een handomdraai taquitos met kaas- en avocadosaus. * Boswachter Marieke is in het Haagse Bos, midden in het centrum van Den Haag. Een groene oase met eekhoorns, faunabruggen en bijzondere planten en voorjaarspaddenstoelen. * In de Hortus Leiden vertelt Rogier over de Europese orchidee en laat de grootste bijenorchiscollectie ter wereld zien.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 69

Quinty Misiedjan zit aan de zijde van Jeroen. * De laatste formatieweek is aangebroken. Met al een opzienbarend lek: PVV-onderhandelaar Gidi Markuszower verscheen voor de pers met onder zijn arm hun conceptregeerakkoord. We bespreken het met Marike Stellinga en Peter Kee. * Het satirische programma Plakshot is terug op de buis. Met bedenker/presentator/verslaggever/geestelijk vader Roel Maalderink blikken we vooruit. * Na 17 jaar ging de stekker uit Nick & Simon en namen ze groots afscheid van het Nederlandse publiek. Met Nick blikken we terug op het jaar ná het Volendamse duo.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 127

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Dennis kan zich eigenlijk geen betere match voorstellen dan Marchien. Dennis heeft alleen een hobby waar Marchien niet omheen kan. Amanda en Iwan hebben eigenlijk allebei een ander toekomstplaatje. Dat klinkt heel stellig, maar is misschien ook een beetje zelfbescherming.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Tot woede van Leonoor mag Timo vloggen over opera. Wouter is bang dat zijn lievelingsg

Tot woede van Leonoor mag Timo vloggen over opera. Wouter is bang dat zijn lievelingsglas breekt. Kun je glas breken met geluid? Janouk en Eva zoeken het uit in Nee of Ja. Wat betekent het woord 'stereotype' eigenlijk? En Eva zoekt antwoord op de prikkelende vraag: hoe komen de bubbels in frisdrank?



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Onderwerpen die iedereen raken kunnen, hoe klein ons land ook is, een paar kilo

In de regio bezoeken we kastelen waar historische pracht en hedendaagse uitdagingen samenkomen. We zien hoe families en stichtingen hard werken om deze imposante bouwwerken overeind te houden, terwijl de onderhoudskosten stijgen. Treed binnen en ervaar de authentieke charme van Kasteel Duivenvoorde, dat zoveel mogelijk in zijn oorspronkelijke staat bewaard is gebleven.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 108

Tienduizenden automobilisten krijgen meer dan tien boetes per jaar. Wat is de oplossing? * Nederlanders brengen materiaal naar het Oekraïense front * Erop of eronder: wat gebeurt er met Vitesse? * Boeing maakt bemande ruimtevlucht



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 90

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: Dennis Schouten & Tukkertje Sterre - Sterre de Transgender

Dennis Schouten & Tukkertje Sterre - Sterre de Transgender officiële videoclip Boekingen: dennis@roddelpraat.nl



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Leven we in een democratie? - Staat’s Schuld S1 #7

Sid Lucassen en Peter van Asselt hebben een documentaire gemaakt over de gekozen burgermeester. Samen met deze mannen bespreek ik de staat van onze democratie en of er nog een schijntje invloed bij het volk te vinden is. Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 91 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 6 mei, 17:48 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: MODDERGEVECHT IN DE TUIN! DIT GAAT ECHT TE VER🤣🥊

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: VLIEGERLIED | Kinderliedjes | Minidisco #shorts

#shorts van het kinderliedje: Vliegerlied. En ik vlieg, vlieg, vlieg als een vlieger Ben zo sterk, sterk, sterk als een tijger. Het is vandaag een mooie dag, lalalalala… Nederlandse versie van het populaire liedje Fliegerlied - So Ein Schöner Tag Bekijk de volledige clip: Klik hier AL TEKST VLIEGERLIED Ik lig graag in het gras En kijk dan even omhoog Ik zie al die wolken Soms zelfs een regenboog Er vliegt een vlieger voorbij En ik roep naar omhoog (Hallo vlieger!) Sla je vleugels maar uit Dan vliegen wij ook! En ik vlieg, vlieg, vlieg als een vlieger Ben zo sterk, sterk, sterk als een tijger En zo groot, groot, groot als een giraffe, zo hoog, wohoho En ik spring, spring, spring als een kangaroe Zwem, zwem, zwem, ik kom naar je toe En ik neem, neem, neem je bij de hand Als het mag, en ik lach Het is vandaag een mooie dag, lalalalala Het is vandaag een mooie dag, lalalalala Het is vandaag een mooie dag, lalalalala Het is vandaag een mooie dag, lalalalala En ik vlieg, vlieg, vlieg als een vlieger Ben zo sterk, sterk, sterk als een tijger En zo groot, groot, groot als een giraffe, zo hoog, wohoho En ik spring, spring, spring als een kangaroe Zwem, zwem, zwem, ik kom naar je toe En ik neem, neem, neem je bij de hand Als het mag, en ik lach Het is vandaag een mooie dag, lalalalala Het is vandaag een mooie dag, lalalalala Het is vandaag een mooie dag, lalalalala Het is vandaag een mooie dag, lalalalala En ik vlieg, vlieg, vlieg als een vlieger Ben zo sterk, sterk, sterk als een tijger En zo groot, groot, groot als een giraffe, zo hoog, wohoho En ik spring, spring, spring als een kangaroe Zwem, zwem, zwem, ik kom naar je toe En ik neem, neem, neem je bij de hand Als het mag, en ik lach Het is vandaag een mooie dag, lalalalala Het is vandaag een mooie dag, lalalalala Het is vandaag een mooie dag, lalalalala Het is vandaag een mooie dag, lalalalala En ik vlieg, vlieg, vlieg als een vlieger Ben zo sterk, sterk, sterk als een tijger En zo groot, groot, groot als een giraffe, zo hoog, wohoho En ik spring, spring, spring als een kangaroe Zwem, zwem, zwem, ik kom naar je toe En ik neem, neem, neem je bij de hand Als het mag, en ik lach Het is vandaag een mooie dag, lalalalala Het is vandaag een mooie dag, lalalalala Het is vandaag een mooie dag, lalalalala Het is vandaag een mooie dag, lalalalala Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKidsSongs @MinidiscoKinderliedjes



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 88

Auke-Florian Hiemstra blikt vooruit op de nieuwe serie van Planet Earth. * Jawad Es Soufi laat in de show Sloegie, in Ahoy, op een hilarische manier zien hoe verschillend de mensen in Nederland zijn. * Pia Douwes duikt in de rol van operadiva Maria Callas in de voorstelling Masterclass. * Michael Varekamp treedt op met de Louis Armstrong Celebration Band, als voorproefje op het Breda Jazz Festival. * Willem Vissers en Guus Peters brengen een nieuw boek over PSV uit.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 8

De Crawleys gaan in op de uitnodiging van Henry om naar een autorace te gaan. Violet heeft een verrassing voor haar familie. Daisy gaat op voor haar examen en Thomas voelt zich geïsoleerd.



FORMULA 1
FORMULA 1: Lewis Hamilton Congratulating Lando Norris On His First Win 🥰

Relive this heartwarming moment from the Miami Grand Prix as Lewis Hamilton congratulates Lando Norris on his first ever Formula 1 win! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 88

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: Giel Zijn Minions ONTVOEREN!

Bedankt voor het kijken naar Giel Zijn Minions ONTVOEREN! In deze video speel ik samen met @Giel1 Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Dit is Nederland
Dit is Nederland: Afl. 7

De Raad van Europa wil criminelen en vooral kindermisbruikers via WhatsApp opsporen en daarvoor moet er een wet komen die instanties de mogelijkheid geeft om via surveillancesoftware in je telefoon te kunnen kijken. Maar is dit wel wenselijk? Pieter Cobelens, oud-directeur van de Militaire Inlichtingen Dienst is te gast om hierover te praten. * Driekwart van alle voedselreclame in Nederland is gericht op ongezond eten. En die reclames bereiken ook een hele hoop kinderen. Daarom zegt voedselwaakhond FoodWatch: stop met die kindermarketing. Leroy van de Ree, bekend van Voedingsweetjes op Instagram, weet alles van gezonde voeding.



PSV
PSV: INSIDE | 𝐋𝐚𝐧𝐝𝐬𝐤𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐞𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑-𝟐𝟎𝟐𝟒 ❤️🤍

Inside van onze kampioenswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Nienke Plas
Alleen de bewoners zijn kakkerlakken…!! #369 By Nienke Plas

Onze laatste dagen op vakantie nemen een gekke wending.. MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Feyenoord
Feyenoord: 🗣️ Komen wij uit Rotterdam?! 🤯

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Oscar Piastri Sets The Fastest Lap | 2024 Miami Grand Prix | DHL

Ride onboard with Oscar Piastri as he clocks the fastest lap in Miami - powered by DHL. 👉 Klik hier more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: F1 Academy Race Highlights | 2024 Miami

Round 2 of F1 Academy in Miami did not disappoint, with Abbi Pulling having an incredible weekend from start to finish. With a double pole position, two race wins and a fastest lap, Pulling dominated throughout the weekend and quickly broke away from Bianca Bustamante and Doriane Pin who followed. For more F1 Academy videos subscribe to the official YouTube channel ​⁠ @f1academy Follow F1 Academy: Klik hier #F1 #F1Academy



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 86

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.





Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn politiek journalist EW Magazine Victor Pak, electoraal geograaf Josse de Voogd en royaltyverslaggever AD Jeroen Schmale. Met hen hebben we het over de formatiefinale, over de nieuwe serie Aangehaakt in Europa en over het Britse koningshuis.





AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: 🔥 𝐖𝐡𝐚𝐭. 𝐀. 𝐕𝐢𝐜𝐭𝐨𝐫𝐲. | Highlights AZ - FC Twente

Bekijk hier de highlights van het duel met FC Twente. Scoreverloop: 5. Steijn 0-1, 47. Van Bommel 1-1, 66. Pavlidis 2-1. Opstelling AZ: Mathew Ryan; Yukinari Sugawara, Alexandre Penetra, Riechedly Bazoer (75. Maxim Dekker), Mees de Wit (75. David Møller Wolfe); Kristijan Belić (75. Tiago Dantas), Sven Mijnans, Dani de Wit; Ibrahim Sadiq (78. Ernest Poku), Vangelis Pavlidis, Ruben van Bommel (78. Myron van Brederode). Opstelling FC Twente: Lars Unnerstall; Youri Regeer, Mees Hilgers, Robin Pröpper (57. Alec van Hoorenbeck), Gijs Smal (84. Younes Taha); Michal Sadilek, Mathias Kjølø (68. Carel Eiting), Sem Steijn (68. Myron Boadu); Daan Rots, Ricky Van Wolfswinkel, Naci Ünüvar (57. Mitchell van Bergen). ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 113

Samson en Marie komen langs in de zeppelin om een heel bekend lied te zingen: De Samsonrock. Ook komt er een rockband langs en kan er mee geraden worden met het letterspel. Buurvrouw Noël weet eindelijk wat ze wil worden: hardrocker. Is ze hiervoor in de wieg gelegd?



PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



PSV
PSV: Voor 🔴⚪ gezongen.Van Numidia, voor jullie!

Numidia heeft het clublied opnieuw ingezongen. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier





FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers' Reaction After the Race | 2024 Miami Grand Prix

We hear from the grid after a hugely eventful race in Miami which saw an emotional Lando Norris finally claiming his first ever race win in Formula 1. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 126

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 18

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



FORMULA 1
FORMULA 1: McLaren Go Wild In Miami! 🎉

Watch back the McLaren celebrations after Lando Norris claimed the team's first race victory since 2021. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Race Highlights | 2024 Miami Grand Prix

Catch up on the key moments from a thrilling race in Miami which was filled with incredible drama and so much more. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: That Lando First Win Feeling 🔥

Watch the emotional moment that Lando Norris celebrated his first ever win with his team at the 2024 Miami Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Lando Norris FINALLY Takes Victory! 🧡

Relive the incredible moment that Lando Norris finally claimed his first race win in Formula 1 at the Miami Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Formule 1
NOS Formule 1: Afl. 6

Verslag van de Formule 1 GP Maimi, Miami International Autodromo, Miami. (Florida)