True
Mode.TV - TV kijken via internet, de beste Mode tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

26-02-2024


Ziggo Sport voetbal


Ziggo Sport voetbal
Roma - Torino

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong FC Utrecht - TOP Oss

27m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op maandag 26 februari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong AZ - NAC Breda

31m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op maandag 26 februari.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Rudy van Buren, Amber Brantsen en Chiel van Koldenhoven over de Formule 1. * Sander van Hoorn over de onderhandelingen tussen Israël en Hamas. * Pieter Omtzigt, Sandra Palmen, Faith Bruyning en Gerda en Jurgen Deceuninck over de toeslagenaffaire.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong Ajax - Telstar

12m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op maandag 26 februari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong PSV - FC Dordrecht

16m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op maandag 26 februari.



2Doc
2Doc: Afl. 13

Een taboedoorbrekend verhaal over twee intersekse mensen die proberen te achterhalen wat of wie bepaalt tot welk geslacht zij zichzelf moeten beschouwen. Vijf jaar lang worden twee intersekse Zuid-Afrikanen gevolgd. Sharon Rose (zij/haar) is een schoonheidskoningin, en hoewel ze officieel wordt erkend als een van de mooiste vrouwen van Zuid-Afrika, heeft ze nog steeds moeite om te begrijpen hoe het kan dat ze geboren is met niet alleen vrouwelijke maar ook mannelijke geslachtskenmerken. Ze vindt steun bij Dimakatso (hen/hun), een intersekse-activist die ook worstelt met genderdysforie en probeert te begrijpen wat hen werkelijk is.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 21

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.





Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 31 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 26 februari, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Keuringsdienst van waarde
Keuringsdienst van waarde: Afl. 7

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. Verantwoord staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Doe goed, koop dons! Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? Keuringsdienst van waarde kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

'Overheid vermorzelde mensenlevens'. De parlementaire enquêtecommissie presenteerde vandaag een vernietigend rapport over het fraudebeleid van de overheid. Aanleiding voor het onderzoek was de toeslagenaffaire. Commissievoorzitter Michiel van Nispen (SP) licht het rapport toe. * Informateur Putters pakt formatie weer op. We bespreken de laatste ontwikkelingen. * Nederlandse steun aan Oekraïne. Oleksander Karasevych is sinds vorig jaar de Oekraïense ambassadeur in Nederland. We spreken hem over de Nederlandse steun aan Oekraïne. Met politiek duider Nynke de Zoeten kijken we naar de positie van PVV-leider Geert Wilders in dit verhaal.



Gorts Wijnkwartier
Gorts Wijnkwartier: Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux.

Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux. Ilja vertelt alles over wijn maken, wijn drinken en wat hij en zijn gezin allemaal meemaken op dat 'betoverende stukje aarde'. Hij onthult de geheimen van het wijnmaken, zoals hoe je water in wijn kan veranderen, maar ook slimme wijnkooptips. Natuurlijk ontbreekt ook de grabbelton met kijkersvragen niet evenals Gorts schatkamertje vol heerlijke wijnen waaruit hij een keuze maakt als zijn 'wijnboerenminnares' Caroline weer de sterren van de hemel kookt.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: 25 BEST Ways to STEAL SUPER CARS in GTA 5 RP!

Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier check out Flexispot if you want your own standing desk and/or office chair! :) Use promo code 'YTBNY30' for an extra $30 off on E7 and E7 Pro standing desks. And for the new arrival E7 Plus, use ‘YTBNY50’ for an extra $50 off! Finally, don’t forget to use my personal promo code ‘C730' for $30 off for orders above $500!! Click here for more info: US: Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!



Ziggo Sport voetbal
GAL_ANT_V2

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Kamp Van Koningsbrugge
Kamp Van Koningsbrugge: Afl. 5

Midden in de nacht, als de evaluaties in volle gang zijn, neemt Myrthe een drastisch besluit. De volgende dag ervaart de groep dat instructeurs niet altijd alleen maar actie willen. Een moment van bezinning op de vroege ochtend. Naadloos opgevolgd door een zware exercitie. Een zwemverkenning die een waar slagveld aanricht.



Ziggo Sport voetbal
ANT_GAL

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Van Roosmalen & Groenteman
Van Roosmalen & Groenteman: Afl. 7

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Want socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen. Met twee wisselende gasten wordt de voorbije mediaweek doorgenomen.



Radar
Radar: Afl. 4

Onterechte huurverhoging. * Radar Checkt! bed kwijt. * Geld misgelopen door traag handelen banken en verzekeraars.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 41

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 9

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



FORMULA 1
FORMULA 1: Your Ultimate Guide to The 2024 F1 Season

Buckle up for a thrilling 2024 F1 season filled with drama, intensity, and lightning-fast machines! Your F1 Ultimate Guide to the 2024 season. Discover the circuits, the drivers, and the fierce battles that make Formula 1 the pinnacle of motorsport. Prepare for unexpected twists, underdog stories, and the ultimate showdown! 0:00 Intro 0:32 What's New? 2:16 Drivers 3:46 Team Changes 4:31 Rule Changes 5:08 The Team to Beat 6:08 Contenders For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 40

In Groningen heeft Anne haar knusse huurwoning vooral ingericht met vondsten uit kringloopwinkels. Haar favoriete plek is de keuken. Niet omdat ze graag kookt, maar omdat ze gek is op koffie en haar kleurrijke koffiekopjes. * Alain Caron bezoekt patémaakster Pascale in Den Bosch. Pascale leerde als kind paté te maken van haar vader, een bekende Fageltelg. Volgens haar moet je er vooral veel liefde in stoppen. Alain maakt er een heerlijk gerecht mee. * Boswachter Marieke Schatteleijn is in het Moretusbos, dat in het grensgebied met België ligt. Daar laat kunsthistoricus Marcel van Ool zien hoe de natuur en cultuur elkaar prachtig aanvullen.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 21

Talkshow staat geheel in het teken van het Marengo-proces, de grootste rechtszaak óóit in Nederland. Morgen wordt er uitspraak gedaan in het al jaren durende proces rondom hoofdverdachte Ridouan Taghi, tegen maar liefst zes van de zeventien verdachten is levenslangs geëist. De bekende advocatentweeling Hans en Wim Anker zijn te gast in de studio, die voor één keer is omgebouwd tot rechtbank, om te onderwijzen over het zwaarste vonnis dat er in Nederland bestaat. Ze worden daarbij bijgestaan door rechtbankverslaggever van de Telegraaf Saskia Belleman. Het publiek in de studio bestaat uit studenten van verschillende rechtenfaculteiten.



Nienke Plas
Nienke Plas: De Novi-Jaxx Special #Shorts

Bekijk hier de Novi-Jaxx Special: Klik hier maar 2 lentes jong en al zoveel babbels. Kan je nagaan als we over 2 jaar nog een Novi-Jaxx special maken. Maar voor nu, veel kijk plezier met de eerste 🥳✨💪🏽



FORMULA 1
FORMULA 1: The moment Gutierrez's world turned upside down 🤯 #shorts

Watch one of the most dramatic clashes in modern F1 from multiple viewpoints as Esteban Gutierrez's world gets turned upside down. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 57

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Jack is hier omdat hij opzoek is naar een nieuwe grote liefde. Maar kan hij Ali laten zien dat hij echt klaar is voor een nieuw avontuur. Nadia weet één ding zeker na de kennismaking met Jazz, ze wil sowieso met hem in het diepe duiken. Die parachute moet nog even wachten, maar de vonk lijkt al over te springen.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4664

Op het Klokhuis Kantoor is Peggy boos, want sommige mensen zeggen 'patat', maar volgens haar moet je 'friet' zeggen. Serah zoekt uit hoe een grafsteen wordt gemaakt. Kakkerlakken viespeuken? Welnee! In Boenende Beesten ziet Tirsa waarom ze juist bekendstaan als 'de opruimers van de natuur'. Wat smaakt een aardappeltje toch lekker als ie even in de olie of het vet heeft gelegen. Waarom is dat? In de Slomoshow gaan we lekker frituren.



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Onderwerpen die iedereen raken kunnen, hoe klein ons land ook is, een paar kilo

Dieren die in de loop van de tijd uit ons land zijn verdwenen, worden nu geregeld 'geherintroduceerd'. En met succes! Zo wordt de ooievaar, ooit een zeldzaam dier, weer regelmatig gezien in Den Haag. Niet iedereen is blij met de terugkeer van bepaalde dieren in de natuur.



De Faker
De Faker: Afl. 36

Anne-Mar Zwart gaat op bezoek bij de familie Huijsman in Utrecht. Gaat Anne-Mar er met de winst vandoor?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 48

Rapport Fraudebeleid overheid gepresenteerd * Wolf slaat weer toe, is de illegale jacht begonnen? * Schrikken levenslange straffen zoals bij Taghi nog wel af? * Groot tekort aan antibiotica voor kinderen



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Vrijheid? - Staat’s Schuld S1 #2

Staat's Schuld gesprek nummer twee heb ik met Alexander Raskovic. Alexander ken ik van zijn toegankelijke video's waar hij concepten als Libertarisme, anarchisme en vrijheid vanuit de basis uiteenzet. Dus dat gaan we samen ook doen in deze uitzending vol met filosofie over het bestaansrecht van de staat zelf. Bekijk hier het kanaal van Alexander Raskovic Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 40

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.





Brugklas
Brugklas: Afl. 86

Meike is weer in Nederland en haar moeder neemt contact met haar op. Als ze dit aan Romy vertelt, vindt zij dat Meike niet moet reageren. Yuna vindt juist wel dat Meike moet reageren, maar waarom eigenlijk?



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Aandacht voor het eindrapport over de toeslagenaffaire: de Tweede Kamer, het kabinet, de rechterlijke macht en de uitvoerende instanties krijgen er zwaar van langs. En er zijn bijzondere beelden opgedoken van de Elfstedentocht van 1986.



Gio
Gio: HIJ WIL ZIJN EXCUSES AANBIEDEN! 3 WEKEN NIET GEZIEN..

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 39

Nick Schilder staat voor het eerst solo op het podium. * Bij Heel Holland Bakt stijgt de spanning omdat alweer de vijfde kandidaat helaas de tent moest verlaten. Pien ten Napel blikt terug op haar deelname. * Tussen 1976 en 2016 konden kinderen brieven schrijven naar de rubriek Achterwerk in de VPRO Gids. In de podcast Achterwerk kijkt Elja Looijestijn terug met deze briefschrijvers op hun vragen. * Geer Oskam over de extra donatie van 2 miljoen euro van het Cultuurfonds aan de natuur in Nederland. * Kees Boonman over de presentatie van het rapport van de parlementaire enquêtecommissie over fraudebeleid en dienstverlening.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 11

Lord Hepworth, een oude vriend van de familie Grantham, maakt zijn opwachting. Tijdens een speciale jachtpartij weet hij Lady Rosamund, een rijke weduwe en zuster van Earl Grantham, voor zich in te nemen. Maar al snel ontstaan er links en rechts twijfels over de motieven van Lord Hepworth om naar Downton Abbey te komen.



vThorben
vThorben: Ik Stopte Niet Met Pesten Tijdens GTA Parkour....

Bedankt voor het kijken naar Ik Stopte Niet Met Pesten Tijdens GTA Parkour.... In deze video speel ik samen met @Santino_YT & @PattoYT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



SLAM!
SLAM!: Dit is net ANTHONY KRUIJVER 🤯 #shorts #mensenmening #slam

Patrick gaat deze week de straat op met de vraag: "Doe jij iets tegen klimaatverandering?". De jury mag gaan raden wat de mensen op straat gaan zeggen. Wat denk jij zelf? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life



FORMULA 1
FORMULA 1: Is this the coldest celebration in F1?! 🥶 #shorts

Relive this incredible moment as Lewis Hamilton won the Bahrain GP in 2015 and followed it up with this iconic celebration. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 56

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Nienke Plas
Nienke Plas: Novi-Jaxx Special!

Nog maar 2 lentes jong en al zoveel babbels. Kan je nagaan als we over 2 jaar nog een Novi-Jaxx special maken. Maar voor nu, veel kijk plezier met de eerste 🥳✨💪🏽



EnzoKnol
EnzoKnol: WAT MOETEN WE HIERMEE DOEN? #3849

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌





Vitesse
SAMENVATTING | Excelsior vs Vitesse (1-2)

Vitesse heeft cruciale punten gepakt door Excelsior met 1-2 te verslaan. Bekijk hier de samenvatting van dit duel. ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Alle kids zijn druk bezig met goud zoeken op kinderfeestje van Luxy 💛🥰 #shorts #debel

Barterdeal SamenWerking #Ad & Winactie Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



MAX maakt mogelijk
MAX Maakt Mogelijk: Afl. 9

De prijzen voor levensmiddelen stijgen en dat voelen de ouderen in Kosovo en Albanië. Ze kunnen niet dagelijks een maaltijd eten omdat ze te weinig geld hebben. Maar dankzij de gaarkeukens die MAX Maakt Mogelijk sinds 2016 in Albanië en Kosovo steunt, is er een structurele oplossing. Ingrid Rietveld is als vrijwilliger al jaren verbonden aan de gaarkeukens. Ze komt graag in het dagcentrum waar de armste ouderen genieten van een maaltijd en gezelschap en neemt MAX Maakt Mogelijk mee op huisbezoek bij de ouderen die maaltijden krijgen.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Dijkstra: 'Goede indruk achtergelaten' | Voorbeschouwing AZ - FC Porto | UEFA Youth Leag

Verdediger Elijah Dijkstra en trainer Michael van Zijtveld blikken vooruit op het treffen met FC Porto in de achtste finales van de UEFA Youth League. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Heracles Almelo
FC Utrecht - Heracles Almelo | 23-02-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via Klik hier Volg Heracles Almelo ook op: Klik hier Klik hier Klik hier 📲 En de Heracles Almelo App





Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 36

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.





Vitesse
Vitesse: CLUBCAM | Broodnodige overwinning in Rotterdam 💪

Een kijkje achter de schermen tijdens Excelsior Rotterdam - Vitesse. #Vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



Vitesse
Vitesse: INTERVIEW | Meet Anis Hadj Moussa 👋

Anis Hadj Moussa kwam op de slotdag over van Patro Eisden Maasmechelen en maakt sindsdien indruk in Arnhem. Vitesse TV spreekt met de jonge aanvaller. ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Te gast: schrijver Margje Woodrow, politiek journalist Elsevier Weekblad Vict

Te gast zijn schrijver Margje Woodrow, politiek journalist Elsevier Weekblad Victor Pak en rechtsgeleerde Afshin Ellian. Met hen hebben we het over hoe Woodrow jongeren enthousiasmeert om meer te gaan lezen, over de formatie en over de Hongaarse premier Orban, in wiens land vandaag wordt gestemd over toetreding van Zweden tot de NAVO.



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Big, BIG win 🔥

The highlights of PEC Zwolle - PSV. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier





NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 56

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 8

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.













AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: 🔥 𝑽𝒂𝒏 𝑩𝒐𝒎𝒎𝒆𝒍 𝒐𝒏 𝒇𝒊𝒓𝒆! | Highlights AZ - Ajax

Bekijk hier de highlights van het duel met Ajax. Opstelling AZ: Mathew Ryan; Yukinari Sugawara, Wouter Goes (90+3. Alexandre Penetra), Riechedly Bazoer (84. Bruno Martins Indi), David Møller Wolfe; Jordy Clasie, Kristijan Belić (67. Mayckel Lahdo), Dani de Wit; Sven Mijnans (84. Myron van Brederode), Vangelis Pavlidis, Ruben van Bommel (84. Ernest Poku). Opstelling Ajax: Diant Ramaj; Anton Gaaei (36. Ahmetcan Kaplan), Devyne Rensch, Josip Šutalo, Jorrel Hato, Borna Sosa; Benjamin Tahirović (64. Chuba Akpom), Kenneth Taylor, Branco van den Boomen (80. Sivert Mannsverk); Kristian Hlynsson (80. Julian Rijkhoff), Brian Brobbey. Scoreverloop: 7. Van Bommel 1-0, 67. Van Bommel 2-0. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



AFC Ajax
AFC Ajax: Highlights AZ - Ajax | Eredivisie

Ajax heeft opnieuw niet kunnen winnen in de Eredivisie. De Amsterdammers verloren zondagmiddag met 2-0 bij AZ. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Feyenoord
Highlights Almere City FC - Feyenoord | Eredivisie 2023-2024

Feyenoord heeft zondag op het tandvlees gewonnen van Almere City. Drie dagen na de uitputtingsslag in Rome maakte invaller Yankuba Minteh het verschil: 0-2. Voor de vijfde keer op rij in de Eredivisie incasseerde Feyenoord geen tegengoal. #almfey Ga voor een langere samenvatting en alle video’s rondom Almere City - Feyenoord naar Feyenoord ONE ➛ Klik hier ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier