True
Mode.TV - TV kijken via internet, de beste Mode tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

28-05-2024
Rotown
Rotown: Afl. 4

Aisha's moeder wordt geconfronteerd met Aisha's gedrag in de moskee, waarna ze een onverwacht gesprek voeren over Aisha's toekomst. Tijdens Farah's belangrijke werkmeeting krijgt ze verontrustend nieuws over haar dronken vader. Aisha's gastles voor Zohra's school roept heftige emoties op bij Farah, die uiteindelijk haar familieproblemen onder ogen moet zien. Orlando worstelt met zijn geweten wanneer zijn vader overlast veroorzaakt in zijn café.



Schiffmacher's Legacy
Schiffmacher's Legacy: Afl. 6

De Schiffmachers zetten hun reis voort in Mexico. Ze gaan langs bij ex-gedetineerden die hen leren over de manieren van tatoeëren in de Mexicaanse gevangenis. Henk en Louise kunnen deze kans niet aan zich voorbij laten gaan en laten een tatoeage zetten. Verder brengt de familie een bezoek aan artiest Doktor Lakra. Zijn shop is een van de grootste ter wereld. Henk wordt hier aan het werk gezet en dit trekt de nodige Mexicaanse fans aan. Terug in Nederland wacht er een verrassing: Burgemeester Femke Halsema komt langs in de shop met een prestigieuze onderscheiding voor Henk.