True
Mode.TV - TV kijken via internet, de beste Mode tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Mode.TV

RTL Late Night - Alle afleveringen

RTL Late Night

RTL Late Night: De do en don'ts om af te vallen

Met in deze uitzending: -Drie jonge filmtalenten, Martijn Lakemeier, Stefanie van Leersum en Lobke de Boer, over de Oscarnominaties. -Arts William Cortvriendt over gezond leven en afvallen. -Journalist Julien Althuisius en Cesar Zuidewijk over de bekendste drumsolo's uit de popmuziek. -Peter R. de Vries over de veroordeling van tenniscoach Mark de J. wegens de moord op Koen Everink. -Bloemist Dick Hagestein doneerde een nier aan zijn grote concurrent, Jan Roskam.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Een culinair eerbetoon aan overleden chef-kok Bocuse

Met in deze uitzending: -Chefs Jacob-Jan Boerma en Alain Caron brengen een ode aan de onlangs overleden Franse chef-kok Paul Bocuse. -De 16-jarige Nina Nootenboom hield een inbreker staande. -Regisseur Shariff Korver en actrice Rifka Lodeizen vertellen over de serie 'Fenix'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Diggy Dex, Xander de Buisonjé & André Hazes Jr. - Ik Voel Mij Zo Verdomd Alleen

Deze aflevering staat geheel in het teken van 'Vrienden Van Amstel Live'. Te gast zijn onder anderen Armin van Buuren, Kensington, Marco Borsato, Roel van Velzen, Diggy Dex, Nick & Simon, Di-Rect, Jacqueline Govaert, Bløf, Guus Meeuwis, Paul de Leeuw en Jeroen van Koningsbrugge.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Joany Muskiet zingt het schitterende 'Oh Lord, Stand By Me'

Met in deze uitzending: -Michiel Vos over president Donald Trump. -Rintje Ritsma over de tijdelijke schaatsbaan in het Olympisch Stadion in Amsterdam. -Shirma Rouse en Joany Muskiet praten over gospel en treden op.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Op Goed Geluk komt terug!

Met in deze uitzending: -Het legendarische 'Op Goed Geluk' is terug! Niet met Carry Tefsen, maar met Gordon als presentator. Vindt Carry Gordon haar ideale opvolger als liefdesmakelaar? Carry als Gordon praten over het programma. -Ex-politica Femke Halsema vindt dat Nederlander zijn vooral 'vrijheid' betekent en in het theater laat ze zien dat we best trots mogen zijn op ons kikkerlandje! -Er is een totaalverbod op vissen met stroomstoten gekomen. Woedende vissers komen naar de Late Night-studio. Ook Harmen Klein Woolthuis, de bedenker van het pulsvissen, is woest.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Twee jongens uit Gemert maken een Hollywood-film zonder budget.

Met in deze uitzending: -Daphne Deckers analyseert in haar nieuwe boek 'Sterrenstof' de ups en downs van het moederschap. -StukTV, het YouTube-kanaal van Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens, bestaat vijf jaar.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Danny heeft 10% zicht en gaat naar WK Ice Cross Downhill

Met in deze uitzending: -Voormalig GTST-acteur Wouter de Jong en zijn vriendin, actrice Elise Schaap, weten alles over 'Blue Monday', depressie en mindfulness. -Het is vandaag Martin Luther King Day. André Kuipers, Bibian Mentel en Ahmed Marcouch delen, geïnspireerd door King, hun droom voor 2018. -Broederliefde treedt op.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Ed Sheeran

Muzikale showcase van Ed Sheeran. Vanuit de studio van 'RTL Late Night' zingt hij zijn grootste hits. Tussendoor stellen fans uit het publiek hem de vragen die ze altijd al wilden stellen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Ruben Annink - Van de liefde weet ik niks

Met in deze uitzending: -Ronald Koeman blikt terug op een bewogen jaar. -Oud-hockeysters Ellen Hoog en Naomi van As testen voor 'RTL Late Night' de Olympische wintersporten. Vandaag: kunstschaatsen. -Muziekkenners tippen Son Mieux, Davina Michelle en Ruben Annink voor 2018. -Luuk Ikink met de beste internetvirals van 2017. -Singer-songwriter Wulf treedt op.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Ontslag Ajax-trainer Keizer: "Maar het gaat natuurlijk om Bergkamp"

Met in deze uitzending: -De winnaar van 'Expeditie Robinson' is te gast. -Was de dood van de 18-jarige Ivana Smit in Kuala Lumpur een ongeluk? Haar oom Melvin Smit, advocaat Sébas Diekstra en forensisch patholoog Frank van de Goot praten hierover. -Leon Verdonschot schreef de biografie van kickbokser Rico Verhoeven.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Dubbel platina voor Sunny Days van Armin van Buuren

Met in deze uitzending: -Armin van Buuren met 'Christmas Days', de kerstvariant van zijn nummer 'Sunny Days'. Met zanger Josh Cumbee en Wibi Soerjadi op de piano. -Cabaretier Guido Weijers speelt op 31 december op RTL 4 zijn oudejaarsconference. Hij vertelt hoe zenuwslopend een live-oudejaarsconference is.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Lisa Lois zingt 'A little bit of Christmas'

Met in deze uitzending: -Victor Reinier en Renée Soutendijk spelen momenteel in het toneelstuk 'Roem', over een acteur die op botte wijze uit een politieserie geschreven. Wat blijft er van je leven over als je je identiteit ontleent aan je bekendheid? -Lisa Lois zingt haar jingle-bellende single 'A little bit of Christmas'. -Défano Holwijn interviewt winnaars NOC*NSF Sportgala in de RAI in Amsterdam.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Anouk: "Ik wilde gewoon postbode of alcoholist worden"

Met in deze uitzending: -De coaches van 'The voice of Holland' zijn dit jaar harder en stelliger dan ooit. Ze vertellen waarom eerlijkheid zo belangrijk is op de weg naar succes. -Actrice Maartje van de Wetering, winnaar van 'Maestro', over hoe de muziek haar leven verandert. -Handbalvrouwen Estavana Polman, Tess Wester en Lois Abbingh vertellen over het WK en de behaalde bronzen plak. -The Bluebirds, bestaande uit zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise, met een ode aan de kerst.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Rogier benaderd voor eigen trouwprogramma

Met in deze uitzending: -Gordon zou gaan trouwen, maar koos ervoor het tóch niet te doen. Hij vertelt waarom. -Thijs Römer over de film 'Titanic', die twintig jaar geleden werd uitgebracht. -Gerard Ekdom en zijn vrouw Nicole praten over hun muzikale held George Michael.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Mooi: bijzondere beelden uit de geschiedenis van Formule 1

Met in deze uitzending: -Olav Mol en Jack Plooij blikken terug op het Formule 1-seizoen. -Reclamemaker Jordi van de Bovenkamp legt uit hoe muziek wordt gebruikt om iets te verkopen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Bijzondere boodschap van Freek Vonk voor Jan van Hooff

Met in deze uitzending: -Emile Roemer stopt als SP-leider. We blikken met hem terug op zijn politieke carrière. -Popkenner Leo Blokhuis en zangeres Ricky Koole springen in de bres voor vergeten kerstsingles. -Apenonderzoeker Jan van Hooff brak vijftig jaar geleden internationaal door. Samen met primatoloog Frans de Waal bespreken we Van Hooffs onderzoeken. -Wielerjournalist Thijs Zonneveld en ex-profrenner Maarten Ducrot praten over het onuitroeibare spuiten en slikken in het peloton naar aanleiding van het dopingschandaal rond Chris Froome.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Lerarenstaking: "We hadden eerder de noodklok moeten luiden"

Met in deze uitzending: -Gwen Pol maakte een onthullende documentaire over de Pinksterkerk. -Trijntje Oosterhuis vertelt over haar nieuwe kerst-cd. -Jan van de Ven en Thijs Roovers over hun initiatief, de staking van basisschoolleraren vandaag.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: ''Het is een hele weg naar de top''

Met in deze uitzending: -Kickbokser Rico Verhoeven heeft zijn wereldtitel behouden in een gevecht tegen de Marokkaan Jamal Ben Saddik. -Peter R. de Vries, Robert Miltenburg en Rob Keet over de doorbraak in de moorzaak van Milica van Doorn. -De Michelinsterren zijn weer uitgedeeld. Topchefs Jannis Brevet, Jacob-Jan Boerma en Jonnie Boer vertellen over hun succes. -Helga van Leur over het winterse weer van vandaag.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: De medley van Carlo, Danny, Martijn en Buddy!

Met in deze uitzending: -Giel Beelen blikt terug op zijn 'roast'. Peter Pannekoek was een van zijn kwelgeesten. -Carlo Boszhard en Danny de Munk geven een voorproefje op 'The Christmas Show'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: 'Smombie" moet telefoongebruik in het verkeer doen afnemen

Met in deze uitzending: -Barry Hay heeft met zijn nieuwe band, Barry Hay's Flying V Formation, een kerstsingle gemaakt. -Michael Kulkens verloor zijn zoon door appen in het verkeer. Hij geeft hier lezingen over.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Dit wil je weten over de beestjes in je kerstboom!

Met in deze uitzending: -In 'The Lost Heroes', de rubriek over popiconen die zijn overleden, staat Prince centraal. Kasper van Kooten is te gast. Hij bezocht tientallen concerten en afterparty's van Prince. Zangeres Elske DeWall zingt zijn grootste hits, waaronder Kiss.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Afl. 232

Met in deze uitzending: -Charles Spence schreef het boek 'Gastrofysica', over de wetenschap achter eten. -Oud-schaatsers Jochem Uytdehaage en Ben van der Burg over het dopinggebruik van de Russische sporters. -De altijd positieve Nathan Rutjes selecteert weer twee spelers voor zijn droomelftal.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Vader Malala: "De taliban waren bang voor de stem van één meisje"

Deze uitzending staat in het teken van de Internationale Kindervredesprijs. Vanaf het Binnenhof gaat Humberto Tan in gesprek met de winnaar, Mohamad Al Jounde. Ook praat hij met Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Ali bin al-Hussein van Jordanië en Malala Yousafzai, die de prijs in 2013 in ontvangst mocht nemen. Malala werd een symbool van verzet toen ze zich 2007 uitsprak tegen de Taliban en hun verbod op onderwijs voor meisjes. In 2012 overleefde ze als 15-jarige een aanslag op haar leven door de Taliban. Malala ontving in 2014 als jongste winnares ooit de Nobelprijs voor de Vrede.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Manuel of Rogier? Gerard vertelt over Gordons bruiloft!

Met in deze uitzending: -Paul de Leeuw vertelt over zijn theatervoorstelling 'Defileeuw'. -Fotomodel Loiza Lamers vertelt over haar herstel, nadat ze vorige week met spoed naar het ziekenhuis moest vanwege een bloedprop in haar hersenen. -Gerard Joling vertelt over zijn nieuwe single 'The Border'. -Don Diablo blikt op muzikale wijze terug op 2017.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Sara Kroos open over depressie: "Ik schaamde me heel erg"

Met in deze uitzending: -Chad Hurley is een van de oprichters van YouTube. Hij vertelt over het succes van de populaire videosite. -Sara Kroos over haar nieuwe voorstelling 'Zonder Verdoving'. -Regisseur Gijs de Lange en acteur Beau Schneider over de voorstelling 'Hendrik Groen - Pogingen Iets Van Het Leven Te Maken'. -Mick van Wely over de moordzaak Anne Faber. -Bløf treedt op.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Ik hoop dat anderen troost vinden in ons verhaal"

Met in deze uitzending: -De 18-jarige vlogger Famke Louise reageert op alle kritiek op haar enorm populaire nummer 'Op Me Monnie'. -Oud-doelman Patrick Lodewijks verloor in 2015 zijn vrouw bij een auto-ongeluk. Hij schuift samen met Tim Overdiek aan. Ook hij verloor plotseling zijn vrouw en schreef er het veelgeprezen boek 'Tranen van Liefde' over. -De 11-jarige Matheu Hinzen speelt samen met Horace Cohen in de nieuwe film 'De Familie Slim'. Horace speelde op 15-jarige leeftijd in 'Flodder'. Hoe is het om zo jong door te breken in de filmwereld?

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Ladies of Soul - Count Me In

Met in deze uitzending: -Ruben van der Meer vertelt over de nieuwe, komische serie 'Papadag'. Lodewijk Asscher zet zich al jaren in voor een langer vaderschapsverlof. -Fahima Elmi en Gabriel Gomes Barros zijn genomineerd voor de Internationale Kindervredesprijs.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Miljoenenomzet: Rianne ontwerpt seksspeeltjes

Met in deze uitzending: -Marc van der Linden over de verloving van prins Harry en actrice Meghan Markle. -Ontwikkelingspsycholoog Steven Pont en actrice Anne-Marie Jung over de rol van verdriet en de dood in Disney-films. -Rianne Swierstra maakt erotische speeltjes en werd door VIVA uitgeroepen tot zakenwonder van het jaar.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Najib Amhali - Alles Komt Goed

Met in deze uitzending: -Thijs Römer sprak met Julia Roberts over haar nieuwe film 'Wonder'. Najib Amhali werkte in het geheim aan een muziekalbum en geeft een voorproefje. -De Vlaamse radio-dj Julie van der Steen ziet in Miley Cyrus de nieuwe 'Queen Of Pop'. -Luuk Ikink met de beste internetvideo's.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Zwarte Pietendiscussie uit de hand gelopen; "Doe effe normaal!"

Met in deze uitzending: -Tennisser Robin Haase en Glamour-hoofdredacteur Anke de Jong bekeken de film 'Battle Of The Sexes', over de legendarische tenniswedstrijd tussen Billie Jean King en Bobby Riggs. -André Hazes treedt op.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.