True
Mode.TV - TV kijken via internet, de beste Mode tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Oh, Wat Een Jaar! - Alle afleveringen
Oh, Wat Een Jaar!
Oh, Wat Een Jaar!: John Travolta of Arnold Schwarzenegger?

Het jaar 1977 staat centraal. Henny Huisman en Patty Brard vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.Oh, Wat Een Jaar!
Oh, Wat Een Jaar!: "Dat geld gaat gewoon naar Loretta"

Het jaar 1969 staat centraal. Loretta Schrijver en Jan de Hoop vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.Oh, Wat Een Jaar!
Oh, Wat Een Jaar!: Lies schrikt zich steeds een hoedje

Het jaar 1996 staat centraal. Lies Visschedijk en Gerard Ekdom vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.Oh, Wat Een Jaar!
Oh, Wat Een Jaar!: De medley met hits uit 1989

Het jaar 1989 staat centraal. John de Wolf en Glennis Grace vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.Oh, Wat Een Jaar!
Oh, Wat Een Jaar!: Ruben doet 'de zwevende borrelnoot'

Het jaar 2001 staat centraal. Nicolette Kluijver en Fred van Leer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.Oh, Wat Een Jaar!
Oh, Wat Een Jaar!: Linda's grap maakt veel los

Het jaar 1965 staat centraal. Joke Bruijs en Jan Keizer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.Oh, Wat Een Jaar!
Oh, Wat Een Jaar!: "Volgens mij zit mijn zus daar!"

Het jaar 1974 staat centraal. Karin Bloemen en Ad Visser vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.