True
Mode.TV - TV kijken via internet, de beste Mode tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Helemaal Het Einde! - Alle afleveringen
Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Joep verkleed als mummie!

De Van Berkels hebben geregeld dat ze met een natuurorganisatie die zich inzet voor zeeschildpadden mee mogen naar het onbewoonde eiland Santa Luzia. De leuke trip draait helaas uit op een drama. Jessica houdt een leuke beauty-avond met de tweeling, maar die wordt wreed verstoord door duistere figuren. En voor het eerst regent het keihard op het eiland en moet Bart snel in actie komen om schade te voorkomen. En de familie Beerens houdt een vrijmarkt in het centrum van Mindelo, waarbij ze binnen vijf minuten zijn uitverkocht.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Bart, Maaike en Senna zien een schildpad eieren leggen!

De families maken zich op voor een grote storm. Er is noodweer op komst en zelfs het leger staat paraat. Voor de families is dit een eerste test om te kijken of hun zelfgebouwde vakantieparken bestand zijn tegen zwaar weer. Maaike heeft zin om het hele Kaapverdische avontuur aan de wilgen te hangen en terug te keren naar Nederland. Jasper en Jessica raken steeds meer in een sleur en vallen terug in oude patronen. De Van Berkels maken nieuwe vrienden.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Is Britt verliefd?

De families Beerens en De Weijer worden steeds betere vrienden. Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. De familie Molenaar houdt vakantie op eigen park en is laaiend enthousiast over het eigen resort. En Marieke gaat samen met de kinderen in training voor de Van Berkel hike, die ze organiseren om geld op te halen voor zwerfkinderen op Kaapverdië. Britt, Floor en Suus spelen een poppenkastvoorstelling waarin het vakantiepark van de buren er slecht vanaf komt!Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Daan krijgt flirtles van Jasper

Er zijn problemen op Palmera met het personeel. Maaike raakt helemaal overstuur als keukenhulp Danilda ineens ontslag neemt. Marieke is haar het liefst zo snel mogelijk kwijt, maar Bart wil haar salaris pas aan het einde van de maand betalen. Er wordt gedreigd met de politie en uiteindelijk verlaat Danilda het terrein, zonder geld. Maar even later staat haar familie op de stoep. De tweeling Britt en Floor krijgt bijles van hun moeder, maar zijn uitermate verveeld. De Molenaars komen thuis van een romantische vakantie op Santo Antão.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Senna heeft de humor van zijn vader

Jessica wordt gestrikt om mee te doen aan het zomercarnaval. Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland. De familie Molenaar gaat op vakantie naar buureiland Santo Antao en laat het vakantiepark over aan de familie Beerens. De moeder en tante van Jessica nemen een kijkje bij de buren en komen tot de conclusie dat Tambor toch een veel leuker vakantiepark is dan Palmera. En Bart en Senna produceren Senna Malagueta.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: De van Berkels worden wakker met dolfijnen

De familie Van Berkel gaat kamperen op een verlaten strand. Jessica krijgt bezoek van haar moeder en tante. Zij hebben een wel heel Brabantse kijk op het Kaapverdische leven. Op Tambor is het gezellig druk met een nachtelijke poolparty, en Bart en Senna starten samen een nieuw bedrijf. Ze gaan hete olie produceren en Senna is de directeur. De Molenaars nemen vakantie en bezoeken met het hele gezin de vulkaan. En Palmera maakt vijanden op het eiland.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Marieke, Jessica en Maaike onder de indruk bij Miss Verkiezing

De Kaapverdische Miss Veertigplus-verkiezing wordt een Hollands feestje. Jessica, Maaike en Marieke zitten in de jury en Jasper geeft een spetterend optreden voor duizend man publiek. Matthijs vertrekt naar Nederland met Daan en Anna Eva. Als ze net weg zijn, voltrekt er zich een klein drama op Palmera. Hond Zoë krijgt een ontsnapt kuiken te pakken, tot grote schrik van Marieke en de kleine meisjes. Bart plant eindelijk de laatste bomen en daardoor zijn alle families voorlopig even uit de financiële zorgen. Maaike twijfelt over haar toekomst op Kaapverdië en Ocke bouwt een hek om zijn huis om inkijk van toeristen te voorkomen.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Afl. 34

Maaike moet voor de derde keer onverwachts terug naar Nederland, omdat ze verdrietig nieuws heeft gekregen. Ocke en Jessica gaan naar buureiland Santo Antão om grogue te stoken van hun eigen suikerriet. De familie Van Berkel verlaat eindelijk de safaritent, maar het huis is nog lang niet af. Ze moeten met zes personen in drie kamertjes wonen, eten en slapen. Jasper en Jessica zijn het helemaal nergens over eens als ze samen een veranda bouwen. En Matthijs besluit om terug naar Nederland te gaan, omdat er bijna geen aanmeldingen zijn voor de sponsorloop.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Gaat Barts bomendeal mis?

De bomendeal van Bart dreigt helemaal mis te gaan als de transporteur weigert de bomen te vervoeren. Fleur is jarig en krijgt van Ocke een avondje kizombadansen cadeau. En Matthijs regelt op het laatste moment dat Palmera mee mag doen aan een culinair evenement in Mindelo. Maar bij de opbouw van het pop-uprestaurant gaat alles mis. En op Tambor wordt een nieuw concept in de markt gezet dat ervoor moet zorgen dat het weer druk wordt in de bar: Kara-Ocke!Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Bart en Fleur werken samen in bomenhandel

Er heerst onenigheid over hoe het restaurant op Palmera gerund moet worden. Matthijs en Marieke zetten alles op alles om hun sponsorloop voor zwerfkinderen op Kaapverdië te realiseren. Ze mobiliseren zelfs het nationale leger. Ocke laat de gasten op Tambor keihard werken om een terras voor zijn containervilla te leggen. Bart sluit een deal met Fleur waar ze allebei een hoop geld aan kunnen verdienen, als het allemaal goed gaat. En Marieke hoopt dat ze nu eindelijk echt kan verhuizen, maar krijgt opnieuw een teleurstelling te verwerken.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Een warm welkom voor Bart

De familie De Weijer keert terug naar Kaapverdië nadat Bart zijn galblaas is verwijderd in een Nederlands ziekenhuis. De familie Van Berkel krijgt drieëntwintig kuikens cadeau en Jessica en Jasper maken eindelijk hun dakterras af. Maar als ze een zwembad installeren voor de kinderen, blijkt het zwembad lek te zijn. Marieke ontpopt zich tot een echte handelaar als ze haar tamarinde gaat verkopen op de lokale markt. En omdat ze nog steeds niet echt goed Creools spreekt, leert ze de lokale dames Nederlands. En de familie Molenaar gaat naar het openluchtcasino om te proberen hun omzet te verdubbelen.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Oeps! De patat is op

De familie De Weijer keert terug naar Nederland, omdat Barts galblaas met spoed moet worden verwijderd. De Van Berkels moeten Palemera runnen, maar gelukkig krijgen ze hulp van zeven vriendinnen van Marieke. Toch loopt niet alles soepel in het restaurant. Het gas is op en ze zijn vergeten patat te kopen. Ocke en Fleur hebben de eerste rondleiding en hopen een villa te verkopen. Jasper is in paniek. Hij moet op de kinderen passen maar heeft zichzelf buitengesloten, terwijl de tweeling binnen ligt te huilen.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Jasper en Ocke treden op in Nederland!

Bart moet met spoed opgenomen worden in het ziekenhuis op Kaapverdië. Jasper keert terug naar huis, maar de hereniging met zijn gezin is niet helemaal zoals Jessica zich het had voorgesteld. Ook Ocke en Fleur zijn na een week Nederland terug op Tambor. Vooral de kinderen zijn blij dat ze weer thuis zijn. Matthijs en Marieke staan er alleen voor op Palmera en het ziet ernaar uit dat de situatie van Bart zo ernstig is dat hij terug moet naar Nederland. Komt er een dramatisch einde aan het buitenlandse avontuur van familie De Weijer?Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Anne-Eva en Daan hebben moeite met de taal op school

Jasper vertrekt naar Nederland om zijn liedje te promoten en Jessica, de tweeling Britt en Floor en zoontje Joep blijven achter op Kaapverdië. Ocke en Fleur verlaten met het hele gezin Kaapverdië om bij de bruiloft van Fleurs zus te kunnen zijn. Marieke is flink ziek en krijgt nauwelijks rust door het chaotische leven in de safaritent. Bart wordt gevloerd door helse pijnen. En de proefslapers van Tambor geven hun eindoordeel over het vakantiepark.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: De proefslapers uiten hun kritiek

De familie Beerens wordt voor het eerst wakker in hun nieuwe huis. Dat de bouw eindelijk klaar is, heeft ook een keerzijde voor Jasper: in tranen neemt hij afscheid van zijn laatste werkmannen. Op Palmera is voor het eerst een appartement geboekt door onbekende gasten en de Molenaars en Beerens hebben hun vakantiehuisjes in de aanbieding gegooid. Die actie blijkt een groot succes. Senna en Anne Eva ontdekken kuikens in de broedmachine en Fleur adopteert opnieuw een zwerfpuppy.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Noodopvang in Kaapverdië grijpt Marieke aan

De familie Beerens verruilt eindelijk hun safaritent voor een echt huis. De Van Berkels gaan drie dagen op uitnodiging van SOS Kinderdorpen naar het eiland Santiago. En Maaike en Bart moeten keihard aan de bak om de vakantiehuisjes op Palmera af te krijgen voor de eerste gasten. En ondertussen moeten ze natuurlijk het restaurant runnen. Gelukkig is Senna een perfecte assistent in de keuken! En op Casa Tambor arriveert de eerste betalende gast.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Jessica en Fleur gaan een nachtje proefslapen!

Het is eindelijk tijd voor het grote openingsfeest van Casa Tambor. En dat veroorzaakt heel wat stress bij de Beerens en de Molenaars. Jasper laat zich van zijn meest romantische kant zien en Jessica en Fleur gaan proefslapen in hun eigen vakantiehuisjes. De Van Berkels doen een poging om het restaurant te runnen, terwijl Bart gaat golfen met zijn twee beste vrienden. En de tweeling Britt en Floor adopteert een klein zwerfpoesje.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Een bijzonder pakketje voor de familie van Berkel

De familie Van Berkel trekt zich het lot aan van de zwerfkinderen op Kaapverdië. Vooral Anne-Eva heeft het moeilijk als ze van dichtbij ziet onder welke omstandigheden deze kinderen moeten leven. Jasper neemt een videoclip op voor het nummer dat hij eerder heeft opgenomen. De familie De Weijer stort zich maar weer eens op het uitbroeden van kuikens. Nu met een machine, want de kippetjes hebben er nog steeds geen zin in. En Makelaardij Molenaar krijgt steeds meer opdrachten om huizen te verkopen. Zelfs op buureiland Santo Antão.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Bart leert Senna brommer rijden

De hele familie Beerens gaat naar het eiland Santo Antão. Ze nemen de broers Anildo en Cipriano mee, die al vanaf het begin aan het werk zijn op het vakantiepark. De broers hebben hun ouders al tien jaar niet gezien, omdat ze de boottocht niet kunnen betalen. En nu worden ze eindelijk met hen herenigd! De familie Beerens blijft logeren in het piepkleine huisje op Santo Antão. Verder genieten Ocke en Fleur van de rust op Tambor, komt de broer van Matthijs op bezoek en leert Senna brommer rijden.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Gaat Bart ook de bomenhandel in?

Het loopt nog geen storm bij het pas geopende restaurant op Palmera. De families Van Berkel en De Weijer wachten op klanten, terwijl er bij Tambor van alles aan de hand is. Makelaardij Molenaar wordt opgericht en de bomenhandel gaat eindelijk van start. De familie Beerens draait de rollen een dagje om. Jessica haalt de werkmannen op en Jasper doet de kinderen. Een nieuwe rolverdeling waar Jessica van geniet, maar Jasper zijn bedenkingen bij heeft. En Maaike moet afscheid nemen van haar twee zwerfhonden Rakker en Freddy.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Moeder van Maaike vast op het toilet

Het restaurant op Palmera gaat eindelijk open. Gek genoeg zijn de Beerens en Molenaars niet uitgenodigd op het grote openingsfeest. Dit terwijl normaal gesproken alle families aanwezig zijn als er ergens iets te vieren valt. Voor de gasten binnenstromen, geven Bart en Maaike de Van Berkels nog een spoedcursus in de keuken. Zij hebben geen enkele horecaervaring en vooral Matthijs is geen culinair wonder. Jasper ziet na vijf maanden eindelijk zijn ouders weer.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Britt en Floor zijn jarig!

De moeder van Maaike komt op bezoek en dat zorgt voor een hoop reuring op Palmera. Jip gaat naar de dierenarts om gecastreerd te worden. De tweeling wil precies weten hoe dat in zijn werk gaat, en hoe dat dan bij papa is gegaan. De families De Weijer en Van Berkel hebben eindelijk de bar af. Maar ook bij de Beerens schiet het al op. Het dak van de bar gaat erop en er komen kunstenaars om de containers te schilderen. En Maaike ontfermt zich over een hondje dat meer dood dan levend is gevonden op hun land.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Bart en Maaike zetten zich in voor de voedselbank

Jasper gaat op zoek naar een regisseur die een videoclip kan maken voor het liedje dat hij op Kaapverdië heeft opgenomen. Maaike en Bart gaan aan de slag voor de lokale voedselbank, en dat maakt diepe indruk op de familie De Weijer. De firma Tambor graaft zonder plan een zwembad midden op het land en Jessica en Fleur krijgen een baristacursus. De dames hebben meer oog voor de knappe instructeurs dan voor de espressomachine.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Families op bezoek bij de buren van Casa Tambor

Jessica is jarig en dat wordt gevierd met een Kaapverdische traditie én met frikandellen speciaal voor iedereen. De families De Weijer en Van Berkel werken keihard om hun restaurant zo snel mogelijk te openen. Jasper ergert zich dood aan Ocke, die de leiding heeft over de bouw van de bar en dat op zijn geheel eigen wijze vormgeeft. En de families van Residencia Palmera nemen een kijkje bij de concurrentie, omdat Ocke een housewarming geeft.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Ocke en Fleur trots op hun wooncontainer

Er heerst een vervelende griep op het eiland, waardoor de kinderen Van Berkel thuisblijven van school en Marieke aan de tent gekluisterd is. Maaike is ook geveld door het virus en kan de hele week niet meehelpen op het vakantiepark in aanbouw. En dus is de opening van het restaurant op Residencia Palmera in gevaar. Jasper zit er na vier weken keihard werken helemaal doorheen en Ocke en Fleur verlaten de tent om in het containerhuis van hun dromen te gaan wonen.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Eerste gasten voor familie de Weijer

Fleur en Ocke maken zich samen met een binnenhuisarchitect druk om de inrichting van hun chique wooncontainer. De familie De Wijer legt de bouw van hun woonhuis stil vanwege geldproblemen. Jasper treedt met een Nederlandse muzikante op in de Ierse pub in Mindelo. De Molenaars en de Beerens maken promotie voor hun vakantieparadijs in wording, en Maaike en Bart ontvangen de eerste betalende gasten uit Nederland.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Palmera vanuit de lucht!

Jasper heeft een emotioneel weerzien met zijn broer, Huub. Hij is lasser en komt een weekje naar Kaapverdië om Jasper en Jessica te helpen met het ombouwen van de container naar een woonhuis. Bart en Maaike worden uitgenodigd voor een feestje, maar dat is een ander soort fuif dan ze gewend zijn in Nederland. En Ocke baalt van zijn werk als opzichter als zijn personeel zich niet aan de afspraken houdt.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Fleur en Jessica gecharmeerd van Kaapverdiaanse mannen

Jasper gaat sporten op het dak van zijn Kaapverdische vriend en werkt samen met de bouwvakkers keihard om het vakantiepark af te krijgen. Fleur en Ocke bemoeien zich er van een afstand mee als opzichter en manager van de bouw. Daarbij letten ze er wel op dat ze geen vieze kleren krijgen. De familie Van Berkel krijgt alweer vrienden uit Nederland op bezoek en Bart en Maaike proberen tevergeefs de kippen aan de leg te krijgen.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Wie durft de kippen vast te houden?

Ocke en Jasper maken de straten van Mindelo onveilig en eindigen in een karaokebar. De tweeling Floor en Britt gaat op pad om brood te kopen, maar ze komen terug met pinda's en snoep. De families Van Berkel en Molenaar schaffen twee kippen aan en zes eieren die ze thuis willen laten uitbroeden. En Marieke heeft vreselijke heimwee naar haar thuiskerk in Nederland.Helemaal Het Einde!
Helemaal Het Einde!: Maaike schittert op het carnavalsparade!

Maaike moet keihard trainen voor carnaval, maar vlak voor de parade gaat ze door haar rug. Voor de Brabantse Jasper dreigt het hele feest uit te lopen op een fiasco, omdat ze geen goede kaarten hebben om de parade te zien. De tweeling Britt en Floor wordt uit elkaar gezet op school, omdat ze te veel met elkaar keten en daardoor niet snel genoeg Portugees leren.