True
Mode.TV - TV kijken via internet, de beste Mode tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Mode.TV

Eigen Huis & Tuin - Alle afleveringen

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 15" /15

Evelyn is te gast bij zangeres Samantha Steenwijk. Ze is bekend geworden als finaliste van zowel 'Bloed, Zweet en Tranen' als 'The Voice of Holland'. Thomas helpt haar met het maken van een tuinhekje. Verder start Thomas deze week ook bij Lizzy en Roy in Leiden. Hij neemt de trap, overloop en hun slaapkamer onder handen. Tom maakt in Apeldoorn de tuin van Menno en Caroline af. Het is een romantische tuin geworden met veel groen en bloemen. En er staat hun ook nog een flinke verrassing te wachten!

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 14" /14

Kickbokser Remy Bonjasky en zijn vrouw, Renate, wonen in een zeer riant huis in Almere. Tom gaat in de grote thuis aan de slag voor hun dochtertje, Skye. Verder meldt Tom zich in Apeldoorn waar hij aan het werk gaat bij Menno en Caroline. Hun tuin is allesbehalve gezellig. Zij willen de fijne sfeer van binnen graag doortrekken naar buiten. Thomas toont Jitra haar 'mom cave'. Haar man, Erik, wilde haar verrassen met een plek waar zij tot rust kan komen. Verboden toegang voor mannen en kinderen dus!

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 13" /13

Evelyn is bij Esmée van Kampen. De vrolijke actrice woont samen met haar vriend, Timothy, en hun twee poezen in Gouda. Thomas speelt vandaag voor tuinman, want de tuin kan nog wel een beetje gezelligheid gebruiken. Verder start Thomas ook in de kelder van Erik en Jitra. Met vier kinderen en een man die overdag werkt, heeft Jitra behoefte aan een plek waar zij tot rust kan komen. Erik verrast zijn vrouw met haar eigen 'mom cave'. Tom is in Hillegom om de tuin van Edwin en Dineke af te maken. Zij wilden een mediterraan, warm en zonnig gevoel in de tuin, omdat ze gek zijn op reizen.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 12" /12

Evelyn is in Naarden-Vesting bij de altijd gezellige Pauline Wingelaar. Dit 'Echte Gooische Meisje' woont samen met haar man, Harmen, en twee zoontjes, Reinier en Diederik. Ze hebben een kleine en nogal saaie tuin. De tuin krijgt een Italiaans tintje! Tom is in Hillegom bij levensgenieters Edwin en Dineke. Hij zorgt voor mediterrane invloeden in de tuin waardoor het een zonnig gebeuren wordt. Thomas moet nog even hard aan de slag in het appartementje van Esther. Maar dan is haar paleisje af en kan zij daar flink van genieten met vrienden en familie.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 11" /11

Judoka Edith Bosch woont samen met haar hond, Joep, in Amsterdam. Ze woont er helemaal niet verkeerd, maar haar badkamer kan nog wel 'een portie Thomas' gebruiken. Esther is de trotse eigenaresse van een klein appartement midden in Hilversum, maar heel gezellig vindt ze het er niet. Doordat het er zo klein is, moet er heel slim met de ruimte worden omgegaan. Onno en Judith wilden graag een strakke tuin waarin zij lekker kunnen loungen, met ook een plek voor dochtertje Mila. De voormalige landingsbaan wordt omgetoverd tot een sfeervolle tuin.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 10" /10

Evelyn is bij oud-soapie Bartho Braat. Hij woont samen met zijn vrouw, jeugdliefde Jetske, in hun nederige stulpje in Abcoude. Het stel wil graag een gezellig zitje in de weelderige tuin. In Haarlem wonen piloot Onno, docente Judith en hun dochtertje Mila. Hun huis voldoet aan alle wensen, helaas zijn ze wat minder blij met de tuin. Tom gaat aan de slag. Thomas maakt de kamer van Fleur af. Het was een kwestie van praktisch indelen, maar de kamer is toch echt helemaal brugklasproof geworden. Wat vindt Fleur?

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 9" /9

Evelyn is bij voormalig Miss Nederland Jessie Jazz. Ondanks dat Jessie al zo'n drieënhalf jaar in haar appartementje midden in Amsterdam woont, is het er nog erg leeg en kaal. Thomas gaat aan de slag in de slaapkamer van Fleur. Zij gaat over een paar maanden naar de middelbare school en het wordt hoog tijd voor een hippe en praktische kamer. Tom maakt in Oosterhout de tuin van Stefan en Margot af. De tuin wordt stoer, maar sfeervol. Ook wordt er gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen en kleuren.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 8" /8

Evelyn is bij Babette van Veen, bekend van haar rol als Linda in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Naast haar schattige huisje heeft zij een stuk tuin waar ze zich eigenlijk geen raad mee weet. Tom schiet uiteraard te hulp. In het Brabantse Oosterhout start Tom aan de tuin van Stefan en Margot. Het wordt een stoere tuin met veel hout. En in Amersfoort is Thomas te vinden in het kleinste kamertje van de familie Philips. Het gezin heeft namelijk een toilet waar met hoge nood iets aan gedaan moet worden.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 7" /7

Evelyn is bij presentator en radio-dj Eddy Keur. Door een storm is zijn dakterras een grote bende. Tom en Evelyn helpen hem het terras op te knappen. Thomas start aan een nieuwe klus bij Marieke, Frank en hun drie voetballende jongens. Zij hebben het hele huis aangepakt en zijn nu behoorlijk klusmoe. Toch is er nog een project dat zij graag aangepakt zien worden: de bijkeuken. Tom is verder in Rotterdam om de tuin van Marian, Ron en Lianne af te maken. Ze wilden graag een groene tuin waar veel vogels op afkomen en waar zij zelf lekker kunnen zitten.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 6" /6

Evelyn mag een kijkje nemen in het huis van zangeres Sharon Doorson. Met een nieuw gezinslid op komst is het wel zo fijn als Sharon en haar vriend een gezellige slaapkamer hebben om tot rust te komen. Thomas en Evelyn gaan aan de slag. Tom pakt in Rotterdam de stadstuin van Marian, Ron en dochter Lianne aan. Het gezin houdt ontzettend van vogels en zou daarom graag een vogelvriendelijke tuin willen. Thomas is in Vleuten om de keuken van Ariette en haar zoon af te maken. De hele indeling is omgegooid en er komt een gloednieuw keukenblok en zithoek in.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 5" /5

Evelyn is bij oud-rolstoelbasketballer, theatermaker en televisiepresentator Marc de Hond. Hij woont samen met zijn vriendin, meerkamp-atlete Remona, en hun dochtertje Livia. Evelyn en Tom helpen hem aan een heerlijk ligbed voor de zomerse dagen. In Vleuten woont Ariette met haar zoon. Zij dromen al jaren van een nieuwe, frisse keuken. Thomas gaat aan de slag. En Tom is in Rijnsburg om de voortuin van Tijmen en Mike op te knappen. Er is wel haast, want de tuin moet in één dag omgetoverd worden tot een gezellige voortuin. Zal Tom dat redden?

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 4"

Evelyn is deze week bij Bridget Maasland. Haar saaie patio mag worden omgetoverd tot een mooie loungeplek. Tom, Evelyn en Bridget gaan aan de slag om er een tropisch plekje van te maken. Tom neemt in Bant een kijkje in een grote, indrukwekkende Engelse tuin die met passie wordt onderhouden door Elly. En in Huizen is de zolder van Boris, Veron en kinderen Pleun, Roemer en Fabe af. De kinderen kunnen er nu chillen, maar er kan ook geslapen worden door logees.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 3"

Deze week is Evelyn in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Ze gaat langs bij actrice en radio-dj Kimberley Klaver. Kimberley kampt met een gebrek aan opbergruimte en dumpt daarom al haar spullen op de eettafel. Thomas, Kimberley en Evelyn maken een prachtig opbergmeubel. Thomas is in Huizen te vinden op de zolder van Boris, Veron en hun kroost. Ze willen graag een ruimte waar logees zich thuis voelen en de kinderen kunnen chillen met vrienden. En Tom legt de laatste hand aan de tuin van Joas en Marga. De tuin is nu een gezellige plek waar zij samen en met vrienden kunnen zitten, ook in de winter.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 2" /2

Evelyn gaat langs bij Domien Verschuuren. De radio-dj kampt met twee problemen: een is dat hij ruimtegebrek heeft in zijn badkamer, twee is dat hij twee linkerhanden heeft. Klusmeester Thomas helpt hem uit de brand. In Veenendaal start Tom aan de tuin van Joas en Marga. Wat nu gewoon een lege nieuwbouwtuin is, mag een strakke, maar wel sfeervolle tuin worden. En Thomas maakt Petra helemaal blij met haar nieuwe woonkamer. De ruimte heeft een flinke opfrisbeurt gehad en is voorzien van genoeg opbergruimte, lichte kleuren en een nieuwe vloer.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 1" /1

Evelyn gaat langs bij Wendy van Dijk. Nu haar twee konijnen de kerst hebben overleefd, wordt het tijd voor hun eigen paleisje. Zullen Lucky en Snoopy hun nieuwe optrekje leuk vinden? Petra uit Amstelveen heeft ooit een verkeerde vloerkeuze gemaakt en daarom is haar hele interieur nu wit. Thomas helpt haar aan een gloednieuwe woonkamer. Tom is deze week op het Rotterdamse balkonnetje van Sonja. Hij maakt voor haar een sfeervol en bijzonder balkon waar Sonja kan genieten van het prachtige uitzicht.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 17" /17

Evelyn en Tom gaan aan de slag bij zanger Frans Duijts. Zijn huis is een en al gezelligheid, met zelfs een eigen kroeg. Voor zijn tuin heeft Frans wel een praktische wens: een fietsenhok. Verder maakt Tom in Houten de tropische tuin van Ande en Daan af. Hij zet de laatste planten in de grond en maakt de buitendouche. Thomas mag aan de bak bij Javier en Robin. Zij verwachten niet één, maar twee baby's! Van de huidige logeerkamer moet een gezellige, maar ook praktische kamer voor de baby's worden gemaakt.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 16" /16

Evelyn gaat langs bij Shirma Rouse. De soulzangeres houdt van koken, en omdat het bijna kerst is, heeft zij voor het diner gezorgd. Tom en Evelyn gaan ondertussen aan de slag met de kruidenvlonder en Thomas schuift ook even aan voor Shirma's kerstdiner. In Houten start Tom aan de tuin van Ande en Daan. Zij houden van industriële invloeden en een 'touch of tropical'. Thomas zet deze week niet alleen zijn kerstmuts op bij Shirma, maar ook zijn feesthoedje bij carnavalsvierders Noortje en Jan. Zij mogen eindelijk hun nieuwe badkamer bewonderen.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 15" /15

Evelyn gaat langs bij een oude bekende van het programma, Froukje de Both. Zij weet als geen ander hoe het is om mensen te verrassen met een woonmetamorfose. Deze keer wordt ze zelf verrast met een nieuwe zolder. In Den Bosch gaat Thomas aan de slag om een pareltje van een badkamer te maken voor de fanatieke carnavalsvierders Noortje en Jan. En in Delft is het luxe dakterras van Jasper en Marjon klaar om te betreden. Laat dat zonnetje maar komen!

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 14"

Evelyn is bij romanschrijfster en columniste Heleen van Royen. Zij heeft last van inkijk in haar tuin. Evelyn en Tom helpen haar om er een mooi beschut plekje van te maken. Jasper en Marjon willen graag een plek waar zij het gevoel hebben alsof ze op vakantie zijn, maar dan wel op hun eigen dakterras in Delft. Tom helpt hen aan een prachtig, chique dakterras. En Thomas maakt in Nijkerk Gert en Evelien heel blij door ze hun huis ínclusief gloednieuwe woonkeuken terug te geven.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 13" /13

Evelyn is op bezoek bij actrice, schrijfster en theaterregisseuse Sanne Vogel. Sanne vindt de vensterbanken in haar huis verschrikkelijk en wil graag de radiatoren weggewerkt hebben. Thomas en Evelyn helpen haar een handje. De keuken van Gert en Evelien past eigenlijk totaal niet bij de rest van het huis. Thomas maakt er een gezellige woonkeuken van. In Hoofddorp maakt Tom de tuin van Guido af. Anita wilde hem verrassen met een romantische tuin. Is het Tom gelukt om er een fijne plek van te maken?

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 12" /12

Evelyn bezoekt radio-dj Paul Rabbering en zijn vriendin, zangeres Krystl, in Amsterdam. Thomas geeft hun ietwat saaie dakterras een upgrade. Tom is in Hoofddorp om Anita te helpen bij de verrassing voor haar Tinder-liefde Guido. En Thomas is in Den Haag om de partygarage af te maken. De familie wilde graag een plek waar zowel de ouders als de kinderen feestjes kunnen vieren.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 11" /11

Evelyn is deze week in Den Haag om een bezoek te brengen aan 'Expeditie Robinson'-kandidaat en 'RTL Boulevard'-reporter Shelly Sterk. Zij heeft een schuurtje, of beter gezegd een rommelhok, waar ze graag zou willen chillen. Thomas en Evelyn maken er samen met Shelly een gezellig zitje. Thomas is deze week ook bij Patrick, Simone, Puck en Jolie. Het gezin vindt het heerlijk om feestjes te vieren en waar kan dat nou beter dan in hun eigen partygarage? In Nieuw-Vennep maakt Tom de hippe leeftuin van Ilona en Raymon af.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 10"

Evelyn is deze week bij ex-hockeyster Maartje Paumen. Maartje woont samen met haar vriendin en samen hebben zij een nogal saai balkonnetje. Ze houden van het strand én cocktails, maar weten niet hoe ze het strandgevoel op hun balkon kunnen creëren. Tom en Evelyn helpen Maartje een handje. In Nieuw-Vennep maakt Tom van de voortuin van de familie Vallentin een hippe, strakke en sfeervolle plek. En Thomas maakt in Eindhoven de slaapkamer van Esther en Maikel af. Het stel wilde graag een gezellige kamer om zich terug te trekken.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 9" /9

Evelyn is deze week bij Bobbi Eden en haar man, Mark. In hun Wateringse huis is alles tiptop in orde, maar onder de overkapping in hun achtertuin missen ze nog een fijne buitenkeuken waar Mark zijn kookkunsten kan demonsteren. Thomas begint in Eindhoven aan de slaapkamerverbouwing van Esther en Maikel. Het bed is al minimaal 25 jaar oud, het stucwerk komt van de muur en de muren zijn groen. In Hoofddorp maakt Tom de hippietuin af. De tuin heeft nu heerlijke zitjes en natuurlijk veel flower power. Wat vinden Debby en haar kinderen van de metamorfose?

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 8" /8

Evelyn is deze week bij Piet Paulusma. In zijn tuin heeft hij een loos hoekje waar een grote berk voor veel schaduw zorgt. Piet en Tom gaan hier samen een gezellige plek van maken. Ook is Tom deze week in Hoofddorp om aan de tuin van Debby en haar kinderen te beginnen. Debby wil een tuin waarin ze samen kan komen met buren, vrienden en familie, met als thema: hippiestijl met een vleugje Ibiza. Thomas maakt in Drunen de bokskamer van Giuseppe af. Zal het Thomas lukken om van de zolder een rustige, stoere plek te maken? Of kan hij beter snel de ring verlaten?

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 7" /7

Evelyn gaat op bezoek bij Judith Osborn. Het huis van deze ondernemer en televisiepersoonlijkheid hangt vol met haar eigen kunst. Maar hoe leuk het binnen is, zo sfeerloos is het op haar balkon. Dat gaat Tom eens flink aanpakken. In Drunen gaat Thomas aan de slag met de kamer van Guiseppe. De tienerjongen heeft een grote passie voor kickboksen. Dat moet natuurlijk wel terug te zien zijn in het eindresultaat. Tom gaat verder met de tuin van Dave en Yvonne. De pergola stond al, maar de tuin is pas perfect met de juiste meubels en bloemen. Wat zullen Dave en Yvonne er van vinden?

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 6" /6

Evelyn is te gast bij Samantha de Jong, beter bekend als Barbie. Haar tuin kan wel wat roze vingers gebruiken. Tom weet daar wel iets voor! Thomas is deze week nog in Dalfsen bij jeugdliefdes Sammy en Ricardo. Voor het stel en alle kinderen creëert hij een sfeervolle woonkamer. Tom begint deze week in Utrecht aan de tuin van Dave en Yvonne. Van een braakliggend stukje grond maakt hij een hip en bloemig stadstuintje.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 5" /5

Evelyn is te gast bij Kim Kötter, Jaap Reesema en hun zoontje Muck. Jaap heeft iets te enthousiast lopen zagen, boren en kitten in het wastafelmeubel. Kan Thomas hier nog iets moois van maken? Verder begint Thomas aan een nieuwe klus: sfeer brengen in de woonkamer van Sammy en Ricardo. Zij hebben een baby, drie pleegkinderen en meerdere logeer- en oppaskinderen. Tom gaat in Voorhout verder met de Australische tuin van Sander, Nicole en hun twee zonen.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 4" /4

Evelyn is deze week in Rotterdam bij cabaretier Richard Groenendijk. Richard vindt het heerlijk om met interieur bezig te zijn, maar weet zich geen raad met zijn badkamer. Thomas en Evelyn maken de ruimte een stuk praktischer. Thomas is deze week ook weer in Uithoorn te vinden. Daar gaat hij verder met het opknappen van de badkamer van Stephanie, Arne en hun dochters. Wat vindt de familie van het eindresultaat? Tom gaat deze week down under. In Voorhout start hij met de aanleg van een Australische tuin voor Sander, Nicole en hun twee jongens.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 3" /3

Evelyn kijkt binnen in het kleurrijke paradijsje van make-upartiest Mari van de Ven. De visagist heeft een appartement in Amsterdam waar hij een creatieve draai aan heeft gegeven. Hij heeft echter wel een probleem: waar laat hij al zijn schoenen? Thomas en Evelyn schieten te hulp. Verder gaat Thomas aan de slag met een ouderwetse badkamer die hij omtovert tot een ruimte met een Oostenrijks gevoel. Tom is nog steeds druk bezig in een tuin in Oud-Beijerland. Hij knipt en zaagt op originele wijze een organische vorm in de haag en in een hek, en zorgt voor de laatste beplanting.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.