True
Mode.TV - TV kijken via internet, de beste Mode tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Mode.TV

Dr. Phil - Alle afleveringen

Dr. Phil

Dr. Phil: Spiritual leader in the spotlight: Ex-Rabbi accused

Spiritueel leider en voormalig rabbijn Marc Gafni wordt beschuldigd van seksueel misbruik en intimidatie. Gafni beweert dat er een lastercampagne tegen hem in gang is gezet en dat alle beschuldigingen leugens zijn. Bij dr. Phil onthult hij de reden waarom mensen hem in diskrediet willen brengen.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: My husband refuses to get a job and believes he is going to become a famous 'murder rapper

Vlak nadat Melissa in het huwelijksbootje stapte met Nick, begon haar man zich te verkleden als een demonische clown. Als 'King Krimzon' startte hij met het componeren van liedjes over het vermoorden van mensen. Nick is ervan overtuigd dat hij een beroemde 'moordrapper' zal worden. Hij houdt zich de hele dag bezig met het posten van angstaanjagende muziekvideo's op internet en weigert een baan te zoeken. Melissa is de wanhoop nabij.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. phil you?re our last hope; amazing stories of recovery

Dr. Phil besteedt aandacht aan een alarmerende ontwikkeling in Amerika: de explosief toegenomen verslaving aan alcohol en drugs. In de afgelopen jaren heeft dr. Phil honderden van zijn gasten kunnen helpen met afkicken. In deze uitzending is een aantal van deze inmiddels ex-verslaafden te gast. Door het vertellen van hun verhaal hopen zij anderen te inspireren die worstelen met een verslaving.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Our 15-year-old criminal daughter is ruining her life & our marriage!

De 15-jarige Sadara is al meer dan vijftig keer gearresteerd, gaat niet naar school, drinkt alcohol en heeft voor duizenden dollars aan bezittingen gestolen van haar familie. Sadara biecht op dat ze een kick krijg van deze criminele levenswijze. Haar ouders, Cynthia en Robert, zijn het oneens over de juiste aanpak van hun ontspoorde dochter. Volgens Robert laat Cynthia veel te veel toe, terwijl hij zelf in keiharde discipline gelooft.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Help! My narcissist ex is abusing my children and nobody believes me!

Pamela moet over negen dagen de gevangenis in mits ze haar ex, Justin, toestaat om hun kinderen te zien. Justin heeft daar wettelijk gezien recht op, maar Pamela ziet haar ex als een gevaarlijke narcist die een bedreiging vormt voor hun kinderen. Justin noemt Pamela een leugenachtige, haatdragende ex die hun kinderen manipuleert. Dr. Phil zoekt uit wie de waarheid spreekt.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: From riches to rags: how did a wealthy suburban stay-at-home mom become a mooch living off

Carrie en haar ex-man, Steve, hadden dankzij zijn goedbetaalde baan op Wall Street een waar luxeleven. Daar kwam verandering in toen Steve stopte met zijn drukke baan om een eigen bedrijfje te starten. Hij wilde meer bij de kinderen zijn, omdat hun moeder constant dronken was en de kinderen verwaarloosde. Het stel is onlangs gescheiden, waarna Carrie weer bij haar ouders is ingetrokken. Hoe heeft het zover kunnen komen? En wat voor geheimen heeft Carrie voor haar familie?

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Starting fires, killing cats, torturing her brother. i?m afraid of my 11 year old daughter

Tina's 11-jarige dochter ziet eruit als een typisch onschuldig meisje van die leeftijd. In werkelijkheid heeft ze last van sadistische en moordlustige neigingen. Volgens Tina heeft ze meerdere malen brand gesticht, een kat vermoord en ook nog eens geprobeerd om haar babybroertje te verstikken. Tina geeft aan dat ze geen idee heeft waar dit extreme gedrag vandaan komt, maar haar zus denkt daar anders over.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: My parents don?t love me, have abandoned me and wish they never adopted me

Volgens de 18-jarige Maddie zijn haar adoptieouders, Beth en Jim, nooit blij met haar geweest, omdat ze geen 'perfect kind' was. Haar ouders beweren dat Maddie een zware psychische aandoening heeft, waardoor ze het hele gezin ontwricht. Beth en Jim hebben hun dochter zelfs laten opnemen in een psychiatrische instelling. Is Maddie inderdaad geestesziek en volledig ontspoord, zoals haar ouders claimen?

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Obsessed with my father's death: was it murder?

De 60-jarige Rex overleed twee weken nadat hij in het ziekenhuis belandde wegens ademhalingsproblemen. Na zijn dood vond zijn dochter, Amanda, een briefje met daarop de tekst 'ik denk dat ze mij wil vermoorden'. Ondanks dat autopsie heeft uitgewezen dat Rex een natuurlijke dood is gestorven, kan Amanda het niet loslaten.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: My husband's religious beliefs are ruining our family and now cps has our children. Can we

Tatiana was negen jaar lang lid van een religieuze groepering. Ze moest zich aan allerlei strikte regels houden en leefde volledig geïsoleerd van haar familie en vrienden. Volgens Tatiana was die levenswijze de schuld van haar echtgenoot, Robert, een strenggelovige Jehova's getuige. Vier maanden geleden besloot Tatiana de groepering te verlaten. Ze wil dat Robert haar volgt. Vooral nu hun kinderen in een pleeggezin zijn geplaatst.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: My mom ruined my life when she had me convicted of domestic battery and interfering with a

Kathy belde zeven jaar geleden het alarmnummer om haar zoon, Tim, aan te geven. Dat leidde ertoe dat Tim werd veroordeeld voor huiselijk geweld. Kathy vertelt dat ze sindsdien verbaal door hem wordt mishandeld. Tim geeft op zijn beurt aan dat zijn moeder verantwoordelijk is voor het compleet ruïneren van zijn leven. Heeft hij daar gelijk in of berust alles op een misverstand?

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: My ex-fiancé beat me with a meat tenderizer, snapped my vertebrae and left me to die

Tammi en haar ex-verloofde, Chris, hadden zeven jaar lang een knipperlichtrelatie. Na de definitieve break-up bleven ze elkaar ook nog zien. Dat werd Tammi op een dag bijna fataal. Chris mishandelde haar met een vleeshamer en probeerde haar te wurgen. Tammi's dochter wist het leven van haar moeder te redden en Chris werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van twaalf jaar. Sindsdien durft Tammi haar huis niet meer te verlaten en hangt ze alleen nog maar op de bank.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: My mother lied about my real father and hid the truth in a letter tucked inside her bible

Sherri vertelt dat ze zestien jaar geleden een brief ontving van een meisje dat beweerde haar zusje te zijn. Ze zouden dezelfde vader hebben. Toen Sherri haar moeder, Betty, daarmee confronteerde, werd de brief uit haar handen gegrist en in een bijbel verborgen. Heeft Betty al die jaren leugens verteld over Sherri's biologische vader? Een DNA-onderzoek zorgt voor opheldering.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: My son dropped out of college/choked his psychiatrist

Amy en Chris vertellen het bizarre verhaal van hun zoon Chase, een van een vierling. Nadat hij voor de eerste keer een joint rookte, kreeg hij last van hevige paniekaanvallen en stopte hij direct met zijn opleiding. Chase beweert dat hij sindsdien compleet in de war is. Zijn oudere broer, Blaise, denkt dat Chase enorm overdrijft en tevens misbruik maakt van hun ouders.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Death of my mother has ruined me

Melissa vertelt dat ze nog iedere dag in tranen is vanwege haar moeders dood anderhalf jaar geleden. Die intens verdrietige gebeurtenis heeft haar leven compleet veranderd. Voorheen was Melissa dolgelukkig met haar vriend, Dave. Tegenwoordig maakt het stel alleen nog maar ruzie. Hun relatie hangt momenteel aan een zijden draadje.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: My daughter has turned into a partying, stealing mom

Brooklin was getrouwd met een NBA-basketballer en leidde een luxeleventje in Hollywood met beroemdheden, mooie auto's, designerkleding en drugs. Haar moeder, Janis, vertelt dat haar dochter meer dan 200.000 dollar van haar spaargeld heeft uitgegeven aan afkickklinieken. Volgens Janis maakt haar narcistische dochter iedereen het leven zuur. Brooklin beweert dat ze haar leven heeft gebeterd en wil dat haar moeder haar steunt.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Our rageful son dropped out of high school

De 20-jarige Billy is ervan overtuigd dat hij een waardevolle aanvulling zou zijn voor de hiphopwereld. Billy's moeder, Michelle, erkent dat haar zoon zeer talentvol is. Ze is het er alleen absoluut niet mee eens dat hij weigert om een baan te zoeken. Verder is er in deze uitzending een optreden van de Amerikaanse band Hanson.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: The Indiana train track murders: the search for a killer

Twee tienermeiden werden tijdens een trektocht door de bossen van Indiana op brute wijze vermoord. De schokkende en mysterieuze dood van Liberty German en Abigail Williams heeft hun families in diepe rouw gedompeld. Wat is er precies gebeurd? Is de persoon die de vriendinnen vlak voor hun dood fotografeerden de moordenaar?

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: My 19 year old daughter was involved in a drive by shooting

De 19-jarige Kate kleedt en gedraagt zich als een gangster en noemt zichzelf 'Lul Kate'. Ze rookt wiet, gaat met de verkeerde mensen om en was zelfs al eens betrokken bij een schietpartij vanuit een rijdende auto. Kates zus, Ashley, is bang dat haar zus deze manier van leven uiteindelijk met de dood zal moeten bekopen. Kan dr. Phil tot Kate doordringen?

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Our beautiful daughter is drinking herself to death

Christi en Nels vertellen dat hun 27-jarige dochter, Nicole, alcoholverslaafd is. Nicole is in de afgelopen vier jaar al vijftien keer in het ziekenhuis belandt wegens alcoholvergiftiging. In vijf van die gevallen was haar situatie kritiek. Nicole erkent dat ze alcoholist is. Haar drankmisbruik komt voort uit een negatief zelfbeeld en is voor haar de enige manier om de realiteit te ontvluchten.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.