True
Mode.TV - TV kijken via internet, de beste Mode tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

14-02-2023
Chicago Fire
Chicago Fire

Foster krijgt kritiek, nadat hij een arts geconfronteerd heeft op een onoplettendheid. Brett helpt Casey bij het zoeken naar een nieuw appartement. Er wordt een ernstige beschuldiging geuit tegen Severide. Kidd bereidt Tuesday, de Dalmatiër, voor op de Brandveiligheids-wedstrijd.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Johan, Wilfred, René en Valentijn Driessen bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Valentijnsdag, de uitzending voor Thijs Slegers en het verbod voor de marechaussee op etnisch profileren.



New Amsterdam
New Amsterdam

Max en Wilder krijgen te maken met een dilemma rond het goedkeuren van een revolutionair medicijn tegen kanker. Max leert een geheim over zijn eigen strijd met kanker. Reynold doet extra veel moeite om een benarde medische situatie op te lossen en Iggy probeert wanhopig een vrouw te helpen, maar merkt dat het systeem hem tegenwerkt.



Urk!
Urk!

Teun ontpopt zich als antiekhandelaar en haalt samen met Greetje een oude commode op in België. Zonder dat Tony het weet, haalt Derre een schaap in huis. Mathilde heeft een knoop doorgehakt en baby Jason ontmoet Mathildes oude liefde.



Lingo
Lingo

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



HLF8
HLF8

De woningnood. Moeten ouderen in grote huizen plaatsmaken voor jongeren? Er is gedoe over een radiospotje waarin transgenders het voor de kiezen krijgen. Valentijnsdag, wat moet je absoluut niet doen op date, want we maken toch een partij fouten.



50/50
50/50

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Dennis en Lisa hebben elkaar net leren kennen. Maar in al zijn enthousiasme gaat Dennis meteen de fout in. De interactie is er zeker wel bij Willy en Joke.