True
Mode.TV - TV kijken via internet, de beste Mode tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  
Mode.TV

08-10-2016

Piets Weer

Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

De Grote Improvisatieshow

De Grote Improvisatieshow: Sjans met Grietje

Victoria Koblenko is onderdeel van het improvisatiegeweld van Tijl Beckand, Ruben van der Meer en vaste spelers Jamai Loman, Rick Paul van Mulligen, Wilko Terwijn, Alex Ploeg en Mike Weerts. Froukje de Both leidt alles weer in goede banen.

Deze uitzending bekijken

Shownieuws

Shownieuws - Late Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Deze uitzending bekijken

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Laat

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

Deze uitzending bekijken

Koefnoen

Koefnoen

Uw crisp gebakken satirische spiegelei op de bak bami van afgelopen week. Sketches, parodieën en persiflages naar aanleiding van de actualiteit, met eigen types en imitaties. Geschreven en gespeeld door Owen Schumacher, Paul Groot, Jeremy Baker e.a.

Deze uitzending bekijken

Vive la Frans

Vive la Frans

Frans en Dorus vervolgen hun reis door Schotland. De broers maken samen met de Nederlandse Rene een tochtje met de Jacobite stoomtrein, die bekend is uit de Harry Potter films. In het plaatsje Roybridge bezoeken Frans en Dorus een Nederlandse familie die zich hier in het uitgestrekte land heeft gevestigd en succesvol zijn geworden met het maken van hertensalami. Schotland is een land van vele mythes. Het bekendste verhaal is misschien wel dat van het monster van Loch Ness. De Bauers bezoeken de Nessie Hunter Steve die al 25 jaar in een caravan aan het meer woont, maar helaas nog nooit een glimp van het monster heeft opgevangen. Frans en Dorus denken dat het staren naar het water, zoals Steve dat doet niet veel oplevert en besluiten zelf op onderzoek uit te gaan. Gewapend met snorkel en onderwatercamera gaan de mannen in een boot het meer op. Frans trotseert zijn angst en duikt het donkere koude water van Loch Ness in en voelt, maar zodra hij iets aan zijn tenen voelt weet hij niet hoe snel hij weer aan boord moet klimmen. Wie aan Schotland denkt, denkt aan Highland games. Schotse mannen, gekleed in kilt die met boomstammen en stenen gooien. Frans en Dorus bezoeken de Highland Games in Kenmore en als blijkt dat Frans behoorlijk sterk is wordt hij uitgenodigd om mee te doen aan het toernooi...

Deze uitzending bekijken

Zullen we een spelletje doen?

Zullen we een spelletje doen?: Aflevering 7

In Zullen we een spelletje doen? trekken Nick en Simon alles uit de kast om elkaar te verslaan tijdens een spannende spelletjesstrijd. Dit doen zij niet alleen, maar samen met hun publieksvak en gast BN’ers.

Deze uitzending bekijken

Nog Meer Voor Mannen

Nog Meer Voor Mannen: Afl. 8

Programma voor echte mannen waarin Maxim Hartman grappiger en harder dan ooit tevoren tegen de onderdrukking van de man strijdt.

Deze uitzending bekijken

De Grote Bijbelquiz

De Grote Bijbelquiz- Finale

Na vijf voorrondes is vandaag de spannende finale. Vandaag nemen de vijf overgebleven BN'ers het tegen elkaar op: wie mag zich Bijbelkenner van het jaar 2016 noemen?

Deze uitzending bekijken

Dance Dance Dance

Dance Dance Dance: Spannend tot de laatste seconde!

De grote finale van het dansspektakel! Wie wordt de winnaar van 'Dance Dance Dance' 2016? Wie mag er honderdduizend euro schenken aan het zelfgekozen goede doel? De laatste twee koppels strijden om de hoofdprijs. Ieder koppel zal twee duo's en twee solo's dansen. Alles, maar dan ook álles, wordt uit de kast gehaald om indruk te maken op de jury.

Deze uitzending bekijken

Pauls puber kookshow

Pauls puber kookshow

Ronnie Flex is te gast. Gaat de hit drank en drugs over zijn eigen gebruik? Hoe was hij als puber? Kinderen van Chinese restauranteigenaren nemen de zaak niet over en daarmee verdwijnt de Chinees langzaam uit het straatbeeld. Sun Li maakt een van de populairste gerechten op de menukaart. Vanaf 13 oktober draait de film Tonio in de bioscopen. Deze film gaat over de dood van de zoon van een schrijver. Susanne is op dezelfde manier haar zusje verloren en vertelt hoe dat 10 jaar later nog steeds een enorme impact heeft op haar leven.

Deze uitzending bekijken

Bakken Doe Je Zo

Bakken Doe Je Zo: Afl. 1

Programma dat de kijker binnen één minuut laat zien hoe makkelijk lekker bakken kan zijn.

Deze uitzending bekijken

RTL Woonmagazine

RTL Woonmagazine: "Dit geloof je niet!"

Woonprogramma waarin aandacht wordt besteed aan de woontrends van het moment en hoe je een huis kunt restylen.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.

Deze uitzending bekijken

Ik Mis Je

Ik Mis Je

Met: Op de laatste dag van de vakantie komt de dertienjarige Bas Verkleij ongelukkig ten val en overlijdt een dag later. Dan worden zijn ouders Petra en Paul Verkleij voor een dilemma gesteld: mogen Bas' organen worden gebruikt voor transplantatie? * Wat gebeurt er als je nietsvermoedend naar de 20 wekenecho gaat en hoort dat er geen hartje te vinden is? Anjelina Poel overkwam dit. Samen met haar man Renier vertelt ze wat de sleutel is geweest om hun leven weer op te pakken na het verlies van Romano. * Ina Veenstra verliest na een zwangerschap van vierentwintig weken haar dochtertje Estee. Twaalf dagen later krijgt haar man Martin een hersenbloeding en overlijdt. Ina blikt terug en spreekt over haar schuldgevoel, omdat ze haar dochtertje meer mist dan haar man. * Als Susanne Buitenhuis twaalf jaar is, krijgt haar moeder de diagnose MS. Veel van de zorg voor haar moeder komt op Susanne neer. Dat is zwaar, maar de band tussen moeder en dochter is hecht. Haar moeder blijft dapper en opgewekt tot het eind. Susanne mist haar enorm.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin: Afl. 7

Comédienne Tineke Schouten hijst zich zaterdag speciaal in haar klus-outfit, want ze gaat voor het eerst in haar leven klussen. Aan Thomas heeft ze gelukkig een oergezellige leermeester.

Deze uitzending bekijken

De wandeling

De Wandeling: Natascha Kampusch

Joris Linssen wandelt voor deze bijzondere wandeling in Wenen met Natascha Kampusch, beroemdheid tegen wil en dank. Als tienjarig meisje werd ze ontvoerd op weg naar school. In 2006 wist ze na achtenhalf jaar gevangenschap te ontsnappen aan haar kidnapper Wolfgang Priklopil. In haar nieuwe boek 'Natascha Kampusch: 10 jaar vrijheid' vertelt ze hoe het haar is vergaan de afgelopen tien jaar. Met Joris wandelt ze door de straat waar ze als klein meisje het busje van Priklopil ingesleurd werd. In het gesprek bekent ze zich nog steeds niet vrij te voelen. De zinnetjes die ze in gevangenschap opschreef om zichzelf moed te geven: 'Geloof dat je iets waard bent', Hou vol het gaat je lukken' en 'Wees sterk' heeft ze nu eigenlijk nog steeds nodig.

Deze uitzending bekijken

Puberruil Zapp

Puberruil Zapp: Lana vs Isabel

De creatieve Lana woont met een groot samengesteld gezin in Amsterdam. Lana ruilt met de stoere Isabel die een tijd lang in Oeganda heeft gewoond. De energieke Isabel woont met haar ouders en zus in Malden en doet aan voetbal, dansen, taekwondo en wil ook nog op atletiek. Als deze sportieveling tijd over heeft helpt ze haar moeder in de moestuin en speelt ze met haar pijl en boog in het hoge gras van hun tuin. Om een beetje tot rust te komen mediteert Isabel af en toe met haar moeder, maar na een paar minuten springt ze weer op om met haar vrienden te spelen. Tot twee jaar terug woonde de familie Boenders in Oeganda. Isabel ging elke dag naar de internationale school en speelde met haar vrienden in hun tuin waar ze regelmatig slangen, spinnen en andere wilde dieren tegenkwamen. De creatieve Lana woont met een samengesteld gezin midden in Amsterdam. De helft van de week woont iedereen bij haar moeder en stiefvader en zijn ze met zijn zevenen thuis. Dat is een drukke boel met haar vier broers, maar Lana moet er niet aan denken om alleen te zijn. Samen spelen ze een potje voetbal of springen ze in de zomer de gracht in om lekker af te koelen. Lana is het enige meisje in het gezin en houdt ook wel erg van meisjesdingen zoals nagels lakken met vriendinnen en klassiek ballet. Ze is gek op dansen, zingen, acteren, pianospelen en zelfs filmpjes regisseren en monteren. Later actrice worden ziet deze creatieveling dus wel wel zitten. Hoe is het voor Isabel om in een gezin met alleen maar broers terecht te komen? En hoe zit het met haar creativiteit? Hoe vindt Lana het om iets van de Afrikaanse cultuur te weten te komen? En kan ze genieten van de rust in de natuurlijke omgeving van Malden?

Deze uitzending bekijken

House Vision

House Vision: Afl. 41

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht.

Deze uitzending bekijken

Truck & Tractor Pulling

Truck & Tractor Pulling: Oudenhoorn

Verslag van dit event. De deelnemers moeten proberen om met hun voertuig een zware sleepwagen over een zo groot mogelijke afstand te verplaatsen op een honderdtien meter lange en twaalf meter brede kleibaan.

Deze uitzending bekijken

Brugklas

Brugklas: Cool!

Johnny is cool! En Johnny is gek op Jasmijn. Maar als hij haar probeert te versieren leert hij haar van een hele andere kant kennen. Johnny, zelf het vervelendste jongetje van de klas, wordt met de neus op de feiten gedrukt.

Deze uitzending bekijken

Checkpoint

Checkpoint

Een programma voor échte jongens en stoere meiden. Het programma speelt zich af in een loods, op een geheime plek, ergens in Nederland.

Deze uitzending bekijken

Droom Van Een Tweede Huis

Droom Van Een Tweede Huis: Afl. 7

Informatief vakantiewoonprogramma waarin presentatrice Corine Boon op verschillende DroomParken sportieve uitjes met vakantiegangers maakt. Verder gaan geïnteresseerde kopers op zoek naar hun ideale vakantiewoning.

Deze uitzending bekijken

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing: Aflevering 6

Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers voor het hele team. Daarnaast geeft Rob veel tips en beantwoordt hij vragen van kijkers.

Deze uitzending bekijken

Da's Goed Geregeld

Da's Goed Geregeld: Afl. 2

Informatief programma vol inspiratie voor ondernemende mensen, die alles in het leven goed willen regelen en het liefst de beste willen zijn.

Deze uitzending bekijken

NeXt

NeXt: Afl. 1

Programma waarin een update wordt gegeven van alles wat je online hebt gemist. Giel de Winter laat de meest spraakmakende vlogs en onlineformats zien en stelt de gezichten erachter voor.

Deze uitzending bekijken

Arbeidsmarkt TV

Arbeidsmarkt TV: Aflevering 4

In Arbeidsmarkt TV worden werkgevers in de boksring aan de tand gevoeld door presentator Arnold Vanderlyde, terwijl werkzoekenden de kans krijgen zich in de elevator pitch te presenteren aan Nederland. Co-host Stephan van Gelder komt met tips en tricks en leuke video’s waar zowel werkzoekenden, werknemers en werkgevers wat van opsteken.

Deze uitzending bekijken

WoonTips

WoonTips: Afl. 6

Inspirerend en sfeervol woonprogramma waarin Geert Hoes, Nathalie den Dekker en Iris Rulkens samen met verschillende gastpresentatoren de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen belichten.

Deze uitzending bekijken

Fryslân dok

Fryslân DOK: Onder Vuur, 3 jaar na de brand op de Kelders

De brand op de Kelders in Leeuwarden is alweer drie jaar geleden. Het centrum van Leeuwarden werd op 19 oktober 2013 getroffen door een brand die een grote uitwerking had op de inwoners van de Friese hoofdstad. Een brand in het hart van Leeuwarden, groot in omvang en met een dodelijk slachtoffer. Dat alles maakt de Kelders-brand tot een gebeurtenis die men bijblijft. Deze Fryslân DOK staat uitgebreid stil bij de persoonlijke verhalen achter de grote brand op de Kelders in Leeuwarden.

Deze uitzending bekijken

Dieren op Spreekuur

Dieren op Spreekuur

In dit programma staan verschillende dierenartsen en hun bijzondere patiënten centraal. De dierenarts speelt een belangrijke rol voor dieren en hun soms bezorgde verzorgers. De beesten worden vaak als volwaardig gezinslid gezien waar de beste zorg voor nodig is. Niet alleen voor noodzakelijke operaties, maar ook voor simpele kwaaltjes of belangrijke inentingen.

Deze uitzending bekijken

Wat vrouwen willen

Wat vrouwen willen Wat Vrouwen Willen: aflevering 6

In Wat Vrouwen Willen neemt presentatrice Anouk van Kooijk de kijker wekelijks mee in de wereld van de Vrouw. Van de nieuwste mode tot aan een advies wanneer je moet scheiden, alles wat vrouwen bezighoudt komt terug in Wat Vrouwen Willen.

Deze uitzending bekijken

Van Woonvilla Naar Droomvilla

Van Woonvilla Naar Droomvilla: Afl. 4

Docusoap waarin de verbouwing wordt gevolgd van een uniek project in het Gooi naar een eindproduct dat gekenmerkt wordt door luxe, comfort en innovaties op het gebied van wonen.

Deze uitzending bekijken

Everyday Gourmet with Justine Schofield

Everyday Gourmet with Justine Schofield: aflevering 236

Dit programma is gericht op de thuiskok; van de meest eenvoudige maaltijden tot de meer geavanceerde kooktechnieken. Justine Schofield presenteert leuke ideeën, tips en trucs en zorgt voor meer vertrouwen in de keuken.

Deze uitzending bekijken

LifestyleXperience

LifestyleXperience: Afl. 6

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen.

Deze uitzending bekijken

In De Stoel

In De Stoel: Afl. 4

Praatprogramma waarin Marjolein Keuning bekende Nederlanders ontvangt op een stoel midden in de Nederlandse natuur. Ze praat met hen over drukte, spanning en stress en ze gaan samen op zoek naar manieren om te relaxen.

Deze uitzending bekijken

Full Proof

Full Proof: Bevriezen/verdampen

Sebastián wil later berggids worden. Hij wandelt graag door de Chileense bergen waar hij woont. Hij loopt dan langs riviertjes, stomende geisers en sneeuwvlaktes. Hoe kan het dat water verandert in stoom en sneeuw? Sebastián gaat op onderzoek uit en doet leuke proeven. Hij maakt een wolk in een fles, een geiser van cola en een mini-stoomboot. Als klap op de vuurpijl maakt hij zelf een geiser die net zo hoog spuit als de echte geisers.

Deze uitzending bekijken

Derek Ogilvie

Derek Ogilvie: Family Circle

Cor verloor een jaar geleden zijn vrouw, Linda. Met hulp van Derek hoopt hij contact te krijgen met de overleden moeder van zijn vier zoons. Cor doet zijn uiterste best om het leven van zijn gezin door te laten gaan. Hij wil graag via Derek horen hoe Linda vindt dat hij het doet. Verder probeert Derek ook de dertienjarige Gino te helpen. Gino ziet geesten en kan voorspellingen doen. Zijn ouders weten niet hoe ze moeten omgaan met de gave van hun zoon.

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

Een battle van de meiden tegen de jongens: targetsprint. De toppers die helpen zijn Mandy Mulder (1996) Europees Kampioen 2016, DIV keren Nederlands kampioen. Jelle Wind (1997) Diverse keren Nederlands Kampioen.

Deze uitzending bekijken

De nachtzoen

De Nachtzoen: Pauline Slot

Volgens deze schrijfster hebben wij mensen een onrustige geest en dat kan een museumbezoek tot een bezoeking maken.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.