True
Mode.TV - TV kijken via internet, de beste Mode tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  
Mode.TV

13-09-2016

Piets Weer

Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

Pauw

Pauw

Latenight talkshow met Jeroen Pauw, live vanuit Amsterdam.

Deze uitzending bekijken

2Doc

2Doc: Inside the Chinese Closet

Het verhaal van Andy en Cherry die op zoek zijn naar liefde en geluk in het levendige Shanghai. Beiden zijn homo, maar hun families eisen van hen een heterohuwelijk en een kind. Andy is dag en nacht op zoek naar een lesbische vrouw, met wie hij kan trouwen en zijn ouders een kleinkind kan geven. Via zijn online zoektochten en ondergrondse huwelijksmarkten ontmoet hij allerlei vrouwen, maar de juiste laat op zich wachten. Cherry is al getrouwd met een homoseksuele man. Zij hoeft alleen nog maar een baby, maar die 'zoektocht' blijkt ingewikkelder dan ze dacht. Zullen Andy en Cherry hun eigen geluk en geaardheid ontkennen om tegemoet te komen aan de wensen van de maatschappij? Zij botsen met de verwachtingen van hun ouders, van hun liefdespartners en van de partners uit het verstandshuwelijk. Hun verhalen vormen de afspiegeling van het moderne China en laten zien waar homo's in de huidige Chinese samenleving tegenaan lopen.

Deze uitzending bekijken

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Laat

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

Deze uitzending bekijken

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn

Astrid Joosten stelt vreemde situaties aan de kaak in het satirisch-informatieve programma.

Deze uitzending bekijken

Ik Begin Voor Mezelf

Ik Begin Voor Mezelf: Noosa

Alette en Nathalie beginnen samen een riemenlijn voor vrouwen. De riemen worden gemaakt in Nepal en kosten veel meer dan de gemiddelde riem. Is Nederland hier wel klaar voor? En wat gebeurt er als Nathalie er alleen voor komt te staan?

Deze uitzending bekijken

Nieuwsuur

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.

Deze uitzending bekijken

Gênant, Maar Waar

Gênant, Maar Waar: Seks in kopieerhok gaat helemaal fout!

Sandra heeft een fijn maar seksloos huwelijk. Ze wil dat veranderen, maar haar pogingen pakken niet al te best uit. Het lukt Ruby ondanks ettelijke sollicitatiegesprekken niet om een baan te vinden. Om toch geld te verdienen, ontvangt ze thuis regelmatig mannen. Maar dan komt ze een van haar vaste klanten tegen als ze op sollicitatiegesprek gaat. Mila, de vriendin van Steef, stuurt hem regelmaat stoute foto's. Als Steef haar een keer een dergelijke foto van zichzelf terugstuurt, vergist hij zich in het adres. Hij stuurt de foto naar zijn vrome schoonmoeder.

Deze uitzending bekijken

TV Makelaar

TV Makelaar: Mission Impossible

Onder de rook van Rotterdam in Vlaardingen staat het knalgele appartement van Richard. Sinds zijn scheiding woont hij daar alleen met zijn zoon. Het huis staat een jaar te koop, omdat niemand door de kleur heen kan kijken. Het appartement moet wel snel worden verkocht, want Richard wil gaan samenwonen met zijn nieuwe liefde.

Deze uitzending bekijken

Red Mijn Vakantie

Red Mijn Vakantie Red mijn vakantie

Thijs Zeeman en Rob Geus helpen wanhopige Nederlanders die een horrorvakantie beleven. Vakantiegangers die ten einde raad zijn door bijvoorbeeld smerige hotelkamers of enorme geluidsoverlast, vragen om hulp. Thijs en Rob reizen af naar de vakantiebestemming en proberen ter plekke de vakantie alsnog te redden.

Deze uitzending bekijken

Opgelicht?!

Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers en fraudeurs. Met onthullende reportages waarin fraudeurs worden aangesproken op hun praktijken.

Deze uitzending bekijken

Sophie in de kreukels

Sophie in de Kreukels: Het gezicht

Sophie bezoekt Ronald de Boer in een kliniek, waar hij openlijk vertelt over de cosmetische ingrepen die hij liet doen. Ook praat ze met Gordon die een boekje open doet over wat hij allemaal ziet bij zijn showbizz-collega's.

Deze uitzending bekijken

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers

Te gast bij Margreet Spijker zijn Annemarie van Gaal, Jort Kelder, Carola Schouten en Juliette Rot.

Deze uitzending bekijken

Uitstel Van Executie

Uitstel Van Executie: Bingo Martijn!

Ad en Carla uit Bodegraven hebben vier kinderen, waarvan drie met een visuele beperking. Uit veiligheidsoogpunt hebben ze een aangepaste woning. Dat huis moesten ze noodgedwongen verlaten toen Ad ziek werd en zijn baan verloor. Om de maandlasten te kunnen voldoen, wonen ze nu in een goedkoop huurhuis. De bank wil de woning nu verkopen, maar dan blijven ze met een torenhoge restschuld achter. Martijn en het team gaan aan de slag om een executieverkoop te voorkomen.

Deze uitzending bekijken

Holland's Next Top Model

Holland's Next Top Model: Wie overleeft het ijsbad?

De tien overgebleven modellen moeten het hoofd boven water zien te houden. Tijdens een ijskoude les leren de meisjes hoe ze hun focus kunnen behouden. Dit komt goed van pas bij de shoot, waar het lot van de meisjes in een oogwenk bezegeld wordt. Wie weet in de bijzondere omgeving van de Deltawerken uit te blinken en wie verpest het voor zichzelf? Het meisje dat het slechtst heeft gepresteerd, moet direct haar koffers pakken en het modellenhuis verlaten.

Deze uitzending bekijken

Brandpunt

Brandpunt: Nooit meer alleen * Dodelijke onderschatting * Een nieuw begin

Nooit meer alleen Werkelijk alles wat wij doen wordt geregistreerd, bijgehouden en verzameld. Wie doet wat met uw gegevens? Dodelijke onderschatting Wij gaan mee met een reddingsteam in de Oostenrijkse Alpen. De bergen trekken miljoenen toeristen, maar kunnen ook levensgevaarlijk zijn. Een nieuw begin De Amsterdamse Lian Priemus gaat een enorme uitdaging aan. Lukt het haar een groep vluchtelingen klaar te stomen voor een leven in Nederland?

Deze uitzending bekijken

Love Me Gender

Love Me Gender: Coming-out

We volgen Jennifer (31) en Jason (25). Jennifer is op zoek naar een serieuze relatie, maar door haar moeilijke jeugd vindt ze het lastig om zich kwetsbaar op te stellen. Ze worstelt steeds met haar 'coming-out', want wanneer is nu het juiste moment om een potentiële partner te vertellen dat je transgender bent? Jennifer probeert op verschillende manieren een date te zoeken en het is afwachten hoe die man tijdens het afspraakje zal reageren op haar mededeling. Jason gaat sinds enkele jaren als man door het leven, maar voelt zich nog niet mannelijk en zelfverzekerd genoeg wat een probleem geeft in het contact met vrouwen. Hij durft hen nauwelijks aan te spreken. Samen met Jennifer gaat hij vandaag op pad en leert hij meisjes aan te spreken.

Deze uitzending bekijken

De alarmcentrale

De alarmcentrale

Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer belanden in Spanje. De gedupeerden schakelen de alarmcentrale in voor hulp, die dag en nacht klaar staat om vakantiegangers in problemen bij te staan. Presentator André van der Toorn volgt de hulpdiensten en hoort van de reizigers wat hen is overkomen.

Deze uitzending bekijken

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden: Miryanna van Reeden over de rol van Malena

Thijs verliest alle controle als zijn frustratie er keihard uitkomt. Rik heeft groot nieuws voor zijn kinderen en huisgenoten. Janine laat zich uitdagen, maar haar plan draait uit op een fiasco. Ludo is bovenmatig bot tegen een onschuldig iemand.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.

Deze uitzending bekijken

Rad van Fortuin

Rad van Fortuin Rad van fortuin: Aflevering 16

Het spraakmakende Rad van fortuin is dagelijks terug op tv. De spelformule blijft ongewijzigd. De rol van assistent, in het verleden onder anderen Leontine Borsato, wordt elke week door een andere ‘Leo’ of ‘Leontine’ vertolkt!

Deze uitzending bekijken

UEFA Champions League

UEFA Champions League

Live de wedstrijd van de UEFA Champions League: PSV - Atletico Madrid.

Deze uitzending bekijken

De Universiteitsstrijd

De Universiteitsstrijd

Rijksuniversiteit Groningen speelt tegen Universiteit van Amsterdam.

Deze uitzending bekijken

3 op reis

3 Op Reis: Floortje New York, Floortje Amish Dutch

Floortje Dessing maakt per boot, auto en trein een lange reis van Amsterdam naar Alaska. Vanuit de hoofdstad van Nederland neemt ze een 280 meter lang containervrachtschip waarmee ze naar New York vaart. Elf dagen op zee met de mannen. Niet bepaald de luxe cruise waar veel vakantiegangers van dromen.

Deze uitzending bekijken

Galileo

Galileo: "Ik heb tranen in mijn ogen"

Shelly gaat de lucht in om F16's vol te tanken. Is een bizon het huisdier van de toekomst? En leer je hoe je kunt gewichtheffen met je beste vriend.

Deze uitzending bekijken

Brugklas

Brugklas: Filmavond & Bemoeial

Selma organiseert een filmavond op het KWAC. Een filmavond met een happy end... * Bo wordt gek van haar oudere zus, Fien. Ze slaat haar adviezen dan ook in de wind en doet precies het tegenovergestelde. Maar of dat verstandig is...

Deze uitzending bekijken

NOS Paralympische Spelen

NOS Paralympische Spelen

Magazine rechtstreeks vanuit Rio met gasten, reportages, achtergronden en analyses.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

Deze uitzending bekijken

SpangaS

SpangaS

Caro vertelt waarom ze van school is veranderd. Wieteke geniet van haar vaders aandacht. Ramin slaat de hulp van Lef af, maar hij vindt Mauds verrassing erg leuk. Waarom is Dylan niet in de les?

Deze uitzending bekijken

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Chef-kok Ramon Brugman barbecuet buiten en maakt betaalbaar köfte met een salade van kikkererwten. Tuinontwerper Erwin Stam gunt ons een kijkje in zijn eigen tijdloze Rotterdamse stadstuin. En: de buurt noemt hun huis de Voetbaltribune, maar José en Marcel zijn blij met hun kapschuurhuis in Arnhem, en met hun unieke dakconstructie.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.

Deze uitzending bekijken

De Bouwbroers

De Bouwbroers: Afl. 16

De broers Drew en Jonathan Scott combineren intelligentie met spierkracht om families te helpen met het vinden van een extreme opknapwoning en deze om te bouwen naar een uiterst budgetvriendelijk droomhuis.

Deze uitzending bekijken

Hallo Nederland

Hallo Nederland

Negen Zaandammers zijn sinds maandagavond opgepakt in verband met onrust in de wijk Poelenburg. Die onrust wordt veroorzaakt door rondhangende en vloggende (zichzelf filmen) jongeren die de buurt treiteren. Het is september en dat betekent burlende edelherten. In de bronsttijd proberen de mannetjes indruk te maken op de vrouwtjes. Onze verslaggever ging naar de edelherten op zoek met boswachter Henk Ruseler. Het is erg warm buiten. Voor dieren kan dit erg lastig zijn. Varkensboeren doen er alles aan om de hitte buiten de stallen te houden. Want, hittestress is niet goed voor de varkens. In de tweede aflevering van de serie over het 100-jarige Schiphol ziet u de EHBO en een pastoraat voor de geestelijke bijstand.

Deze uitzending bekijken

MasterChef Australië

MasterChef Australië

Amateurkoks uit heel Australië gaan de strijd met elkaar aan en tonen hun kooktalenten aan juryleden Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston. Deze kritische fijnproevers bepalen uiteindelijk wie zich mag uitroepen tot MasterChef van Australië.

Deze uitzending bekijken

Z Today

Z Today: Nooit meer bruine avocado's

Nieuwsprogramma over de gebeurtenissen van vandaag, met duiding en achtergronden. Gepresenteerd door Peter van Zadelhoff of Roland Koopman en een team van wisselende co-hosts.

Deze uitzending bekijken

Het klokhuis

Het Klokhuis: Theeplantage

Dolores helpt mee met de theepluksters van Sri Lanka. Een kwart van alle thee in de wereld wordt hier geproduceerd. Dolores is te gast op de fairtrade theeplantage Norwood Estate waar de pluksters en hun familie wonen en werken. Voor elke kilo thee die van de struik komt ontvangen de pluksters een premie. Wat doen ze daar mee?

Deze uitzending bekijken

EenVandaag

EenVandaag

Met: 'Aanleg Blankenburgtunnel niet nodig'. De aanleg van de Blankenburgtunnel en de A24 is niet nodig. Dat stelt onderzoeksbureau CE Delft in een rapport. Uit nieuwe voorspellingen blijkt dat de verkeersdrukte in de toekomst lager uitvalt; de aanleg van de tunnel is gebaseerd op cijfers van tien jaar terug, en die blijken nu achterhaald. * Brugwachter fataal ongeluk Zaandam voor de rechter. Vorig jaar verongelukte een 57-jarige fietser op de Den Uylbrug in Zaandam omdat deze openging op de plek waar de vrouw stond. De verantwoordelijke brugwachter die de brug op afstand opende wordt vervolgd voor dood door schuld en staat voor de rechter in Alkmaar. * SP en D66 willen kleinere klassen. Het is een zeldzame combinatie in de politiek: de SP en D66. De partijen komen samen met een initiatiefwet om te zorgen voor kleinere klassen. * Waarom werd Miriam Sharon 26 jaar geleden vermoord? Het is nog altijd een raadsel voor de politie: wie pleegde 26 jaar geleden de moord op Miriam Sharon. En vooral: waarom?

Deze uitzending bekijken

Shownieuws

Shownieuws - Vroege Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Deze uitzending bekijken

Lost in the game

Lost in the game

Evi vraagt Mas om Rosie een beetje op te vrolijken en dat lijkt aardig te lukken. Simon brengt Lo naar een ander, geheim, deel van het kamp. Alleen, wat is daar? En wat doet Lo's moeder opeens in het kamp?

Deze uitzending bekijken

Geloof en een hoop liefde

Geloof en een Hoop Liefde: Lisse

Tijdens het bekende Bloemencorso van Lisse haalt één bijzondere praalwagen het nieuws. Deze wagen is prachtig opgetuigd door een groep nieuwe vluchtelingen. De vrouw achter de schermen van dit huzarenstukje is Liesbeth Bouwmeester. Al jaren zet zij zich in voor vluchtelingen en nieuwkomers. Bert ontmoet Liesbeth bij haar Poolse vrienden. In de bollenstreek werken duizenden Polen en tot Berts verbazing stapt hij een compleet Poolse wereld binnen, met eigen kerk en snackbars. Een vriend van Liesbeth opent net een kapperszaak. Dat is als Pool een uitdaging en Liesbeth schiet te hulp.

Deze uitzending bekijken

Street magic

Street magic

De wereldberoemde magicians Rob en Emiel reizen het land af om kinderen te verbazen en verrassen met hun magische acts vol humor. Iedere aflevering strijkt het duo neer op een sportieve locatie.

Deze uitzending bekijken

Tijd voor Max

Tijd voor MAX: Ridders van Gelre

Boswachter André Donker van Natuurmonumenten schuift aan. Hij vertelt ons over de actualiteiten in de natuur. In de keuken staat Antoine Hermans. Hij maakt een zomerse koninklijke salade van geplukte kalfssucade. Actrice en zangeres Marlijn Weerdenburg is er ook. Met haar band Miss Molly & Me gaat het heel goed en ze start binnenkort met de band in verschillende theaters. Paul Rem, conservator bij Paleis het Loo, komt vertellen over scherven van Delfsblauwe vazen die in de tuin gevonden zijn. Dan schuiven ook de 'Ridders van Gelre' aan. Zij gaan iedere week op pad om de mooiste verhalen uit de rijke Gelderse historie te vertellen. Verder is dokter Ted van Essen er ook bij en is er muziek van Miss Molly & Me.

Deze uitzending bekijken

De magische winkel

De magische winkel

Ergens in Nederland staat De Magische Winkel. Het is dé plek waar de beste goochelaars van Nederland in het diepste geheim trucs bedenken en uitproberen.

Deze uitzending bekijken

Keets Vlog

Keets Vlog: DIY: eigen tekenfilm

Keet! geeft een kijkje in haar dagelijkse leven. Zo laat ze zien wat er achter de schermen gebeurt bij de film waarin ze speelt, hoe ze haar muziek maakt, leert ze de kijkers dansen en geeft ze tips tegen podiumzenuwen.

Deze uitzending bekijken

Bezieling in de zorg

Bezieling in de zorg: Thuiszorg

Zuster Mariëtta Zijlstra (79) van de 'Juliaantjes' loopt een dag mee met thuiszorgmedewerker Hans Versluijs (22).Voor beiden is de zorg een roeping, hoe kijken zij naar vroeger en nu.

Deze uitzending bekijken

Katholiek Nederland tv

Katholiek Nederland tv: Katholieke producten

Wat is er allemaal nodig in de kerk? Roderick Vonhögen ging naar een atelier voor priestergewaden, een kerkkaarsenmakerij, de hostiebakkerij in een doveninstituut en een heuse supermarkt voor kerkproducten.

Deze uitzending bekijken

De Wensboom

De Wensboom: De lekkerste wens van het jaar

Johnny verrast basisschool Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje wenst dat zijn oma een keer in een zwembad vol met snoep mag. Een tweeling heeft een wens gedaan voor hun lievelingstante die het niet breed heeft. Ze wensen dat zij twee minuten gratis mag shoppen bij een supermarkt. Een meisje uit groep acht wil haar vader bedanken. Haar moeder overleed zes jaar geleden en sinds die tijd is haar vader papa en mama tegelijk. Johnny helpt haar bij het verzinnen en organiseren van een onvergetelijke dag!

Deze uitzending bekijken

Everyday Gourmet with Justine Schofield

Everyday Gourmet with Justine Schofield: aflevering 211

Dit programma is gericht op de thuiskok; van de meest eenvoudige maaltijden tot de meer geavanceerde kooktechnieken. Justine Schofield presenteert leuke ideeën, tips en trucs en zorgt voor meer vertrouwen in de keuken.

Deze uitzending bekijken

Beste vrienden quiz

Beste vrienden quiz

Quiz waarin twee teams van vrienden uit groep 7 of 8 tegen elkaar spelen. De beste teams van het seizoen spelen om de titel 'Beste Vrienden'.

Deze uitzending bekijken

SLAM!

SLAM!: Lil MG - Paper (LIVE) | Juize

Hij was een van de Encore Freshmen van dit jaar en ondanks dat hij niet won, leverde 't hem wel een deal op bij label Bravoure, een show tijdens het Encore Festival en was hij ook nog het voorprogramma van Machine Gun Kelly. Ondertussen gaat zijn single 'Paper' ook erg lekker. Kijk en luister zelf maar. Wil je alle live optredens, DJ-sets en andere video's als eerste in je mailbox ontvangen? Abonneer jezelf dan op het Juize Youtube kanaal! The latest from Juize (@JuizeNL). Hiphop and R&B from A to Z! Meer Juize? Twitter: www.twitter.com/juizenl Web: www.juize.nl SLAM!Gemist: www.slam.nl/gemist SLAM!: www.slam.nl

Deze uitzending bekijken

NOS het vragenuurtje

NOS het vragenuurtje

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.

Deze uitzending bekijken

MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

U kunt uw geheugen verbeteren door uw hersenen te trainen. Iedere ochtend krijgt u van Jan Slagter of Pauline Spiering een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.

Deze uitzending bekijken

Nederland in beweging

Nederland in Beweging!

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Gegrilde kipfilet met bospeen en krieltjes

Met in deze uitzending: -Willeke Alberti is te gast. Samen met 'Holland's Got Talent'-finalist Mart Hoogkamer zingt ze 'Lachen, Beetje Huilen'. -Dave Roelvink, Barto Braat en Suzanne Klemann vertellen over hun deelname aan 'Expeditie Robinson'. -Caspar maakt gegrilde kipfilet met bospeen en krieltjes.

Deze uitzending bekijken

Thomas de stoomlocomotief

Thomas De Stoomlocomotief: De Grote Wedstrijd

Animatieserie over Thomas en zijn vrienden. Ze zijn locomotieven en beleven allerlei avonturen. Als ze vast komen te staan of andere problemen hebben, zijn er gelukkig altijd vrienden die te hulp schieten.

Deze uitzending bekijken

Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast bij Vivienne van den Assem zijn politiek commentator Wouter de Winther en financieel journalist Janneke Willemse. Met hen hebben we het over de toekomst van de banken en over het Turkije debat dat zodadelijk begint.

Deze uitzending bekijken

StoryZoo

StoryZoo: Afl. 7

Animatieserie. Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer beleven telkens weer een nieuw avontuur. Pepper spreekt alleen maar Engels, waardoor de kinderen thuis op een speelse manier nieuwe woordjes leren.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

De Wereld van Zappelin

De Wereld van Zappelin

De wereld van Zappelin is een feestelijk programma voor kleuters vol met bekende kinderliedjes, verhaaltjes, spelletjes en nog veel meer!

Deze uitzending bekijken

Rintje

Rintje: Rolschaatsdansen

Henriette is aan het dansen. Ze wil dat Rintje en Tobias mee doen. Maar de jongens willen dat niet, ze kunnen niet dansen. Henriette wil ze les geven, maar als ze zich in haar dans omdraait, gaan de jongens er stiekem vandoor. Rintje wil rolschaatsen, hij doet een rolschaats om. Dat doet hij ook bij Tobias, maar Tobias kan niet overeind blijven op een rolschaats. Rintje heeft een idee; hij bindt Tobias vast op een skateboard. Hij dendert daarmee recht op Henriette af. Henriette is boos omdat de jongens stiekem weg waren gegaan. Maar als Rintje haar rolschaatsen aanbiedt, wil ze toch wel meedoen. Uiteindelijk knallen de drie vriendjes tegen elkaar op en moeten ze om de situatie lachen.

Deze uitzending bekijken

Woezel & Pip

Woezel & Pip: Feest in de tovertuin

De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven avonturen in en rond het huis.

Deze uitzending bekijken

De nachtzoen

De Nachtzoen: Mathijs Deen

Voor deze schrijver en journalist is de nacht het dagdeel van de kwetsbaarheid, maar ook van de hoop. Deze nachtzoen krijgen we van Mathijs Deen.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.