True
Mode.TV - TV kijken via internet, de beste Mode tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  
Mode.TV

06-09-2016

De nachtzoen

De Nachtzoen: Izaline Calister

Deze zangeres ligt wakker van de verharding in de maatschappij maar leert haar zesjarige dochter uit te gaan van het goede in de mens. Deze nachtzoen krijgen we van Izaline Calister.

Deze uitzending bekijken

Piets Weer

Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

Pauw

Pauw

Latenight talkshow met Jeroen Pauw, live vanuit Amsterdam.

Deze uitzending bekijken

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Laat

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

Deze uitzending bekijken

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn

De Nationale Ombudsman denkt dat instanties meer kunnen onderzoeken waarom mensen een boete hebben gekregen. Vaak wordt er wel gesignaleerd dat er onterecht een boete is uitgedeeld, maar wordt de zaak niet opgelost met als gevolg een veroordeling. Dat is onacceptabel. * De Nationale Ombudsman reageert op de zaak van Sebastiaan van Grasstek. Nadat zijn bromfiets werd gestolen deed hij aangifte bij de politie. Helaas werd het aangifteformulier door de politie verkeerd ingevuld met als gevolg dat de brommer onverzekerd op zijn naam bleef staan. Door deze fout is Van Grasstek jarenlang bestookt met onterechte boetes en uiteindelijk moest hij voor de rechter verschijnen. * Uit onderzoek van Kanniewaarzijn blijkt dat rechters vaak met tegenzin een vonnis uitspreken. Ze weten dat de gedaagde geen fout heeft gemaakt, maar volgen toch strikt de wet. Van Zutphen: 'Instanties zoals de politie, de RDW en het Centraal Justitieel Incasso Bureau moeten doortastender zijn zodat een gemaakte fout sneller hersteld wordt. Het is de manier om te voorkomen dat Nederlanders onterecht vervolgd worden. De zaak van Sebastiaan van Grasstek is te bizar voor woorden'. * Door inzet van Kanniewaarzijn is de fout bij de RDW en de politie hersteld. Ook krijgt Sebastiaan van Grasstek al zijn betaalde boetes terugbetaald. Van Zutphen: 'Het is prachtig dat deze zaak een mooi einde heeft, maar het had nooit zo ver mogen komen. Dit soort fouten kost de samenleving veel geld'.

Deze uitzending bekijken

Ik Begin Voor Mezelf

Ik Begin Voor Mezelf: De slaapfabriek

Marjo begint een bed & breakfast in Teuge. De goedkope Duitse bouwvakkers laten haar midden in de verbouwing in de steek, terwijl de eerste klant op de stoep staat. Welke invloed heeft dit op haar reputatie en hoe wapent zij zich tegen de concurrentie van Airbnb?

Deze uitzending bekijken

Nieuwsuur

Nieuwsuur

Met: Steeds meer agressie tegen apothekers door medicijntekort. Iedere dag krijgen tienduizenden patiënten in de apotheek te horen dat het medicijn dat ze komen halen niet leverbaar is. Die tekorten leiden regelmatig tot agressie aan de balie, blijkt uit onderzoek van apothekersorganisatie KNMP. * Debat over brexit: tweede referendum uitgesloten. Het Britse Lagerhuis debatteerde vandaag over een tweede brexit-referendum. Het parlement was daartoe verplicht nadat ruim vier miljoen Britten daar een petitie voor ondertekenden, maar heeft niet de macht om nieuw referendum uit te roepen. * Het gaat slecht met de mensapen, maar beter met de reuzenpanda. Vier van de zes soorten mensapen worden met uitsterven bedreigd. Ook het aantal olifanten is drastisch afgenomen de afgelopen jaren. Dat blijkt uit twee rapporten die afgelopen week zijn verschenen. Hoe kan het dat dieren blijven uitsterven ondanks dat er al jarenlag extra geld naartoe gaat?

Deze uitzending bekijken

NOS WK-kwalificatie Voetbal 2de helft

NOS WK-kwalificatie Voetbal 2de helft: Zweden - Nederland 2de helft

Rechtstreeks verslag van de tweede helft van de WK-kwalificatiewedstrijd Zweden - Nederland in Friends Arena in Solna.

Deze uitzending bekijken

Gênant, Maar Waar

Gênant, Maar Waar: Finn krijgt 'm niet omlaag...

Chauffeur Finn gaat met zijn vriendin Fela op kraamvisite bij Finns baas. Het stel belandt daar in de babykamer, waar ze zich stiekem aan elkaar vergrijpen. De babyfoon geeft alle geluiden door. Jennifer belandt onverwacht met de man van haar vriendin Laura in bed. Na de vrijpartij heeft Jennifer een steeds erger wordende pijn in haar onderbuik. Finn slikt een keer viagra om beter te presteren in bed. Dat loopt compleet verkeerd af.

Deze uitzending bekijken

TV Makelaar

TV Makelaar: Mission Impossible

In een prachtige landelijke omgeving staat de onverkoopbare villa van het zeemansechtpaar Bob en Iet. Het huis staat al twee jaar te koop en er zijn nog maar drie kijkers geweest. Het vaste team van experts gaat kijken waar dat aan ligt en wat ze eraan kunnen doen om ervoor te zorgen dat Bob en Iet aan een nieuwe fase van hun leven kunnen beginnen.

Deze uitzending bekijken

Red Mijn Vakantie

Red Mijn Vakantie Red mijn Vakantie

Thijs Zeeman en Rob Geus helpen wanhopige Nederlanders die een horrorvakantie beleven. Vakantiegangers die ten einde raad zijn door bijvoorbeeld smerige hotelkamers of enorme geluidsoverlast, vragen om hulp. Thijs en Rob reizen af naar de vakantiebestemming en proberen ter plekke de vakantie alsnog te redden.

Deze uitzending bekijken

Opgelicht?!

Opgelicht?!

Spraakmakend programma over oplichtingspraktijken van bedriegers en fraudeurs. Met onthullende reportages waarin fraudeurs worden aangesproken op hun praktijken.

Deze uitzending bekijken

WNL Opiniemakers

WNL Opiniemakers

Te gast VVD-fractieleider Halbe Zijlstra, politiek commentator Wierd Duk, Songül Mutler van de PvdA en de Opiniemaker van deze week is schrijver en columnist Jan Dijkgraaf.

Deze uitzending bekijken

NOS WK-kwalificatie Voetbal 1ste helft

NOS WK-kwalificatie Voetbal 1ste helft: Zweden - Nederland 1ste helft

Rechtstreeks verslag van de eerste helft van de WK-kwalificatiewedstrijd Zweden - Nederland in Friends Arena in Solna.

Deze uitzending bekijken

Brandpunt

Brandpunt

Brandpunt gaat op zoek naar de belangrijke, urgente verhalen die vertellen wat er echt in de wereld gebeurt.

Deze uitzending bekijken

Uitstel Van Executie

Uitstel Van Executie: Ria en Leo opgelucht en blij!

Leo en Ria lieten acht jaar geleden een langgekoesterde wens in vervulling gaan door te verhuizen naar een seniorenwoning. Acht jaar later is hun eengezinswoning nog steeds niet verkocht, zelfs niet nadat ze een ton in vraagprijs zijn gezakt. De dubbele lasten zijn er nog steeds en de financiële problemen hakken er flink in bij het stel. Hoog tijd voor hulp van Martijn en zijn team, zodat Ria en Leo eindelijk van hun oude dag kunnen gaan genieten.

Deze uitzending bekijken

Holland's Next Top Model

Holland's Next Top Model: Cherie stapt uit HNTM

De meiden staan op scherp. Met al een kandidaat naar huis realiseren ze zich dat de wedstrijd bikkelhard is. Het meest gevreesde aspect komt in deze aflevering aan bod, want het is tijd voor de metamorfoses! Niemand blijft gespaard. Voor sommigen is dat een nachtmerrie die werkelijkheid wordt.

Deze uitzending bekijken

De alarmcentrale

De alarmcentrale De Alarmcentrale

Nederlandse vakantiegangers komen in het buitenland nogal eens in de problemen. In het programma De alarmcentrale is te zien hoe gedupeerde toeristen worden geholpen als zij autopech krijgen in Frankrijk of midden in noodweer belanden in Spanje. De gedupeerden schakelen de alarmcentrale in voor hulp, die dag en nacht klaar staat om vakantiegangers in problemen bij te staan. Presentator André van der Toorn volgt de hulpdiensten en hoort van de reizigers wat hen is overkomen.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.

Deze uitzending bekijken

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden: Thijs wil met rust gelaten worden

Als Rover op de SEH belandt, moet hij met een geloofwaardig verhaal komen. Janine bagatelliseert Nina's probleem. Rikki probeert met de beste bedoelingen Thijs tot steun te zijn. Noud stort zich op de organisatie van een herdenkingsbijeenkomst.

Deze uitzending bekijken

Rad van Fortuin

Rad van Fortuin Rad van fortuin: Aflevering 11

Het spraakmakende Rad van fortuin is dagelijks terug op tv. De spelformule blijft ongewijzigd. De rol van assistent, in het verleden onder anderen Leontine Borsato, wordt elke week door een andere ‘Leo’ of ‘Leontine’ vertolkt!

Deze uitzending bekijken

Rail away

Rail Away: Brazilië: Belo Horizonte-Barão de Cocais

We stappen op de trein in de metropool Belo Horizonte. Met zo'n tweeënhalf miljoen inwoners is het de vierde stad van Brazilië. Ze ontstond ruim honderd jaar geleden als het ware op de tekentafel, waarbij Washington DC als voorbeeld diende. Qua stedenbouw en architectuur geldt Belo Horizonte als een meesterwerk. In 1897 werd de nieuw ontworpen stad opgeleverd. De bekendste architect van Brazilië, Oscar Niemeyer, heeft in latere jaren zijn eigen stempel op deze metropool gedrukt. Zijn laatste project in Belo Horizonte rondde hij af in 2010, toen hij 102 jaar oud was! We stappen hier in de Vitória-Minas Railroad Passenger Train, die een miljoen passagiers per jaar vervoert. Deze rijdt eenmaal daags helemaal naar de kust, een treinrit van meer dan tien uur. De route wordt vooral gebruikt voor goederentransport en dan met name voor het vervoer van ijzererts. Mijnbouw zit de bewoners van dit gebied al eeuwenlang in het bloed. Was het vroeger vooral goud wat hier gedolven werd, tegenwoordig wordt dit gebied de 'ijzeren vierhoek' genoemd vanwege de winning van erts.

Deze uitzending bekijken

Galileo

Galileo: Sem's gevaarlijke stikstof-experiment

Het tweede deel van Jorns experiment is te zien waarbij hij een maand lang alleen maar patat en vitaminepillen eet. Hoe is hij eraan toe? En er wordt een bezoek gebracht aan wapenfanaten die kolossale bunkers bouwen om een nucleaire aanval te overleven.

Deze uitzending bekijken

Brugklas

Brugklas: Geslagen & Verlanglijstje

Semme krijgt ruzie met Stef. Een agressieve jongen die een geheim met zich meedraagt. * Emma gaat op zoek naar het perfecte vriendje. En daarvoor heeft ze een lijst gemaakt met eisen waar die jongen aan moet voldoen.

Deze uitzending bekijken

NOS Paralympische Spelen

NOS Paralympische Spelen

Magazine rechtstreeks vanuit Rio met gasten, reportages, achtergronden en analyses.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Regisseur Martin Koolhoven met zijn levenswerk 'Brimstone'. Afgelopen zaterdag ging de film in première op het prestigieuze filmfestival van Venetië. Wordt dit zijn wereldwijde doorbraak? * Volgende week is het precies 20 jaar geleden dat rapper Tupac overleed. Niet veel later overleed zijn muzikale rivaal: The Notorious B.I.G. Vanavond aan tafel rapper Hef en rapper/schrijver Ome Omar over de vraag: wie was nu het beste? * Muziek is van Warhaus en de tafelheer van vanavond is Akwasi

Deze uitzending bekijken

SpangaS

SpangaS

Lef reageert raar op Ramins verhaal hoe hij is gevlucht uit Iran. Hoe succesvol is Lef bij Maud? Damstra heeft nieuws en een verrassing. Wieteke en Juliette zijn onder de indruk van klasgenoot Dylan.

Deze uitzending bekijken

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Een oude sigarenfabriek met directeurswoning in Utrecht is nu het luxe droomhuis van Petra en Martin, waar ze zich de Willem-Alexander en Maxima van Lombok voelen. In de Achterhoek, niet ver van de Duitse grens, ligt in Sinderen de betoverende tuin van biologen Aart en Anna, een paradijs voor planten en dieren met veel kleur en geur.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.

Deze uitzending bekijken

De Bouwbroers

De Bouwbroers: Afl. 11

De broers Drew en Jonathan Scott combineren intelligentie met spierkracht om families te helpen met het vinden van een extreme opknapwoning en deze om te bouwen naar een uiterst budgetvriendelijk droomhuis.

Deze uitzending bekijken

Hallo Nederland

Hallo Nederland

Tientallen oudere spermadonoren die in het verleden anoniem zaad hebben gedoneerd laten zich alsnog registreren bij een speciale DNA Databank. Dit doen ze na een oproep van het FIOM, een organisatie voor afstammingsvragen. Simone Kennedy bedacht een nieuw initiatief: vluchtelingen die op je huis passen terwijl je op vakantie bent. Als je door de duinen loopt komt je ze tegen. Bunkers met enorme gangenstelsels. Zo ook in Noordwijk. Vanaf volgend jaar kunt u een aantal bunkers in.

Deze uitzending bekijken

Z Today

Z Today: Een baangarantie bij een particuliere HBO opleiding

Nieuwsprogramma over de gebeurtenissen van vandaag, met duiding en achtergronden. Gepresenteerd door Peter van Zadelhoff of Roland Koopman en een team van wisselende co-hosts.

Deze uitzending bekijken

Het klokhuis

Het Klokhuis: Eerlijke handel

In de supermarkt kun je inmiddels tientallen producten kopen met het fairtrade keurmerk. Dolores gaat naar het eiland Sri Lanka om te kijken wat dat keurmerk precies inhoudt. Ze gaat met de boeren aan de slag om kruiden voor de export te oogsten. Doordat er een eerlijke prijs betaald wordt voor hun producten zijn de boeren in staat hun leefomstandigheden te verbeteren. Hoe dan?

Deze uitzending bekijken

EenVandaag

EenVandaag

Met: Daling aantal meesters in basisonderwijs zet door. Ondanks allerlei campagnes en initiatieven lukt het maar niet om meer mannen voor de klas te krijgen. Het aantal meesters op de basisschool is de afgelopen jaren verder afgenomen. Op elfhonderd basisscholen geeft zelfs geen enkele man meer les. * Zijlstra verwerpt uitspraken senator Schaap. VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra noemt de uitspraken van partijgenoot en Eerste Kamerlid Sybe Schaap over de PVV 'verwerpelijk'. * PVV verliest, 50PLUS, VVD en VNL profiteren. Bij de start van het politieke jaar staat de PVV op 27 zetels. De partij verliest 5 zetels vergeleken met een maand geleden, maar blijft virtueel de grootste partij. Dat blijkt uit De Stemming, de politieke peiling van EenVandaag, uitgevoerd door onderzoeksbureau GfK. * Veel meer particuliere musea in Nederland. Opnieuw is Nederland een museum rijker van een particuliere verzamelaar die zijn geld heeft verdiend in het bedrijfsleven. Museum Voorlinden in Wassenaar opent komende zondag de deuren voor het publiek.

Deze uitzending bekijken

Shownieuws

Shownieuws - Vroege Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Deze uitzending bekijken

Lost in the game

Lost in the game

De relatie tussen Rosie en Liz bereikt een dieptepunt als Rosie Liz onterecht beschuldigt. Walt en Ramses besluiten op zoek te gaan naar de mannen in het bos. Ze hebben niet door dat Evi ze volgt.

Deze uitzending bekijken

Geloof en een hoop liefde

Geloof en een Hoop Liefde: Hardenberg

U kent vast de posters van Anne Geddes, waarop baby's schattig zijn uitgedost. Maar wat als je baby stil geboren wordt? Of vlak na de geboorte overlijdt? Dan komt Melanie Plaggenmarsch van Stichting Still een foto maken. Voor de ouders is dit heel kostbaar, zo zijn ze toch een gezin. Maar hoe doet Melanie dit allemaal, als moeder van vier kinderen? Wat houdt haar op de been? Op de bank ontmoet Hella Gerrit Lenters. Volgens de dokters zou hij er niet meer moeten zijn. Hoe pak je het leven dan weer op? Het hospice waar hij lag heeft veel voor hem betekend, dus Hella en de bank gaan mee.

Deze uitzending bekijken

Street magic

Street magic

De wereldberoemde magicians Rob en Emiel reizen het land af om kinderen te verbazen en verrassen met hun magische acts vol humor. Iedere aflevering strijkt het duo neer op een sportieve locatie.

Deze uitzending bekijken

Tijd voor Max

Tijd voor MAX: Goudkoorts

Monique Velzeboer wint in 1988 als shorttracker een gouden, zilveren en bronzen medaille op de winterspelen van Calgary. Na een dramatisch ongeval tijdens een training belandt ze in een rolstoel. Monique vindt een nieuw levensdoel in de fotografie. In het boek 'Goudkoorts' heeft zij samen met fotograaf John de Koning medaille winnaars waaronder olympische en paralympische deelnemers vastgelegd. Goudkoorts staat voor de magische combinate van diep gaan om omhoog te komen, aldus Monique Velzeboer. Monique is te gast. Met sporters Marit Bouwmeester, Anicka van Emden, Jelle van Gorkum, Alexander Brouwer, Robert Meeuwsen en Ilse Paulis blikken we terug op een geweldige sportzomer en op hun ongekende prestaties. De Tijd voor MAX toer is van start gegaan in Noordwijk. Heerlijk aan het strand en de zee. Maar de zee zit ook vol kwallen. Wat gebeurt er eigenlijk na een beet door een 'gewone' Noordzee-kwal? Dokter Ted van Essen geeft antwoord op deze en andere vragen over kwallenbeten. In de keuken staat Kees. Kees is 'wereldberoemd' in Noordwijk om zijn befaamde gerookte makreel. Het optreden wordt verzorgd door de Hermes House Band! Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os

Deze uitzending bekijken

De magische winkel

De Magische Winkel: Roman Sudesh

Ergens in Nederland staat De Magische Winkel. Het is dé plek waar de beste goochelaars van Nederland in het diepste geheim trucs bedenken en uitproberen.

Deze uitzending bekijken

Keets Vlog

Keets Vlog: Afl. 147

Keet! geeft een kijkje in haar dagelijkse leven. Zo laat ze zien wat er achter de schermen gebeurt bij de film waarin ze speelt, hoe ze haar muziek maakt, leert ze de kijkers dansen en geeft ze tips tegen podiumzenuwen.

Deze uitzending bekijken

Bezieling in de zorg

Bezieling in de zorg: Ziekenhuiszorg

Zuster Mel Heuver (76) van de zusters van Liefde uit Tilburg werkte haar hele leven in de zorg, op de oncologie-afdeling. Al vijftien jaar is ze gepensioneerd, maar haar hart klopt nog vol vuur voor haar vak. Ze maakt zich zorgen over alle bezuinigingen in de zorg, over alle technische ontwikkelingen, en de taken die daar bij komen kijken. Kunnen de huidige verpleegkundigen nog wel 'er zijn' voor de patiënt? Is het hart niet uit de zorg wegbezuinigd? Om daar achter te komen loopt de zuster een dag mee met Marielle van Mersbergen, verpleegkundige op de neurologie-afdeling van het St. Elisabeth ziekenhuis in Tilburg. Vindt zuster Mel Heuver de bezieling van vroeger nog terug in de huidige zorg?

Deze uitzending bekijken

Smaken Verschillen

Smaken Verschillen: aflevering 13

In dit dagelijkse programma draait alles om het organiseren van het meest smakelijke en vermakelijke etentje in eigen huis. Vijf amateurkoks rouleren een week lang als gastheer of vrouw en beoordelen elkaars diner.

Deze uitzending bekijken

Katholiek Nederland tv

Katholiek Nederland tv: Kleurrijk Lichtenvoorde

Het een-na-grootste bloemencorso van Europa trekt jaarlijks veel toeschouwers naar de Achterhoek. Een grote gebeurtenis, vooral voor Lichtenvoorde zelf. Benno van Lochem is coördinator van een van de deelnemende bouwgroepen. Hij geniet met hart en ziel van de voorbereiding tot het pilsje achteraf.

Deze uitzending bekijken

De Wensboom

De Wensboom: Een glimlach van oor tot oor

Johnny verrast basisschool Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek. De kinderen wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo wenst een elfjarig meisje dat haar ouders een keer samen tijd kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid er nooit is door het grote gezin en het bedrijf aan huis. Een jongen uit groep acht wenst voor zijn lievelingsjuffen dat ze eindelijk een keer ten huwelijk worden gevraagd door hun vriendjes. Een achtjarige tweeling wil de droomwens van hun ernstig zieke moeder laten uitkomen.

Deze uitzending bekijken

Beste vrienden quiz

Beste vrienden quiz

Quiz waarin twee teams van vrienden uit groep 7 of 8 tegen elkaar spelen. De beste teams van het seizoen spelen om de titel 'Beste Vrienden'.

Deze uitzending bekijken

Mr. Bean

Mr. Bean: Afl. 8

Animatieserie waarin Mr. Bean elke keer weer op een doldwaze en onhandige manier in de meest bizarre situaties terechtkomt, maar er ook weer op een eigenzinnige en briljante wijze uit weet te ontsnappen.

Deze uitzending bekijken

Everyday Gourmet with Justine Schofield

Everyday Gourmet with Justine Schofield: aflevering 204

Dit programma is gericht op de thuiskok; van de meest eenvoudige maaltijden tot de meer geavanceerde kooktechnieken. Justine Schofield presenteert leuke ideeën, tips en trucs en zorgt voor meer vertrouwen in de keuken.

Deze uitzending bekijken

Checkpoint

Checkpoint

We krijgen antwoord op de volgende vragen: Kan een vuilniszak je leven redden als je uit een vliegtuig moet springen? En waarom mag je geen afgesloten fles opwarmen in de magnetron? Klaas en het testteam nemen de proef op de som. De jongens strijden niet tegen de meiden, maar ze moeten juist gaan samenwerken. Ze nemen het op tegen een echt Duits testteam! Die Oosterburen die altijd zo trots zijn op hun kuilen op het strand en hun voetbaloverwinningen. Maar zijn wij Nederlanders daar niet minstens zo goed in? Daar gaan we achter komen. Jetzt geht's los!

Deze uitzending bekijken

SLAM!

SLAM!: Rico Greene - So Over You (LIVE) | Juize

Onder de naam ‘Phatt’ leerden we hem jaren geleden al kennen. Net als de rest van Nederland, het kan bijna niet anders dan dat je zijn stem moet hebben gehoord op de vele tracks waar hij aan meewerkte. Maar Phatt is er niet meer, eind vorig jaar begon hij onder een nieuwe naam, met ook een nieuwe EP: Moody. Die heeft laatst een officiele re-release gekregen, dus meteen een mooi moment om Rico uit te nodigen. Het is bijna een wonder dat we hem in de studio hebben gekregen, want hij reist ook nog eens de hele wereld over als MC. Wil je alle live optredens, DJ-sets en andere video's als eerste in je mailbox ontvangen? Abonneer jezelf dan op het Juize Youtube kanaal! The latest from Juize (@JuizeNL). Hiphop and R&B from A to Z! Meer Juize? Twitter: www.twitter.com/juizenl Web: www.juize.nl SLAM!Gemist: www.slam.nl/gemist SLAM!: www.slam.nl

Deze uitzending bekijken

NOS het vragenuurtje

NOS het vragenuurtje

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Zoete aardappelsalade met gegratineerde peer

Met in deze uitzending: -Gerard Joling treedt op en vertelt over zijn werk voor Spieren voor Spieren. -Acteur Willem Nijholt praat over het begin van zijn carrière. -Caspar maakt een zoete aardappelsalade met gegratineerde peer. -Bloemstyliste Sarah Dikker geeft uitleg over de plant Anthurium.

Deze uitzending bekijken

Thomas de stoomlocomotief

Thomas De Stoomlocomotief: De Grote Wedstrijd

Animatieserie over Thomas en zijn vrienden. Ze zijn locomotieven en beleven allerlei avonturen. Als ze vast komen te staan of andere problemen hebben, zijn er gelukkig altijd vrienden die te hulp schieten.

Deze uitzending bekijken

MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

U kunt uw geheugen verbeteren door uw hersenen te trainen. Iedere ochtend krijgt u van Jan Slagter of Pauline Spiering een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.

Deze uitzending bekijken

Nederland in beweging

Nederland in Beweging!

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Deze uitzending bekijken

StoryZoo

StoryZoo: Afl. 2

Animatieserie. Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer beleven telkens weer een nieuw avontuur. Pepper spreekt alleen maar Engels, waardoor de kinderen thuis op een speelse manier nieuwe woordjes leren.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment.

Deze uitzending bekijken

De Wereld van Zappelin

De Wereld van Zappelin

Een feestelijk programma voor kleuters vol met bekende kinderliedjes, verhaaltjes, spelletjes en nog veel meer!

Deze uitzending bekijken

Rintje

Rintje: Vlo in je vacht

Rintje, Tobias en Henriette zijn aan het spelen. Maar Rintje heeft steeds jeuk. Hij heeft vlooien en daarom willen Tobias en Henriette niet meer met hem spelen. Rintje is verdrietig maar mama stopt hem in bad. Nu mag Rintje weer meespelen, maar opeens heeft Henriette heel erg jeuk...

Deze uitzending bekijken

Woezel & Pip

Woezel & Pip: Visje!

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.

Deze uitzending bekijken

Bright TV

Bright TV: Delfts team gaat Hyperloop testen

Informatief programma vol vernieuwing voor mensen met een tik voor tech, een neus voor trends en een zwak voor design.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.